EUR: 338,33 Ft
CHF: 317,68 Ft
2020. február 29., szombat
Elemér

Egyéb XXI.kerület

Növekedjen a szeretet!

Meggyújtották Csepel adventi koszorúján az első gyertyát vasárnap délután. A Szent Imre téren felállított betlehemi jászol mellett Kertész Péter, a Csepel-belvárosi Kisboldogasszony-templom plébánosa mondta el ünnepi gondolatait.

– Forduljunk egymás felé bizalommal, reménnyel, s ami a legfontosabb, szeretettel! Karácsony ünnepére készülünk ezzel a négy adventi héttel, a négy advent vasárnapi várakozással, az itteni közös találkozásainkkal és közös imádságunkkal. Ez az adventi idő alkalmas arra, hogy felkészítsen bennünket a szent ünnepre és megerősítsen minket a szeretet növekedésében – fogalmazott a plébános.

Adventi gyertyagyújtás Csepelen (Fotó: Keresztesi Balázs)


(Fotó: Keresztesi Balázs)

Címkék

Kapcsolódó Cikkek

  • Mintha győztek volna: döntetlen

    Mintha győztek volna: döntetlen

    A Tatabánya szombaton Győrben 24-24-es döntetlent játszott a francia Pays d’Aix Université Club csapatával a férfi kézilabda…

  • Csörgőlabda és vakfoci a Kós Károlyban

    Csörgőlabda és vakfoci a Kós Károlyban

    A Magyar Paralimpiai Bizottság és a Fogyatékosok Országos Diák-, Verseny- és Szabadidősport Szövetsége idén már harmadszor tartott úgynevezett lélekmozgató órákat az ország számos pontján. A diákok a testnevelés és osztályfőnöki órák keretében ismerkedhettek meg a fogyatékkal élők mindennapjaival és sportolási lehetőségeivel.