EUR: 334,63 Ft
CHF: 314,47 Ft
2020. február 17., hétfő
Donát

Erzsébet program

Siófok, a kedvezmények városa

A siófoki Erzsébet Szálloda 1980-ban épült, közvetlenül a Balaton partján, parkosított környezetben található. Az üdülő 2012-ben kapcsolódott be az Erzsébet-programba, a szálláshelyen teljes panziós ellátással és sok programmal várják a pihenni vágyókat.

A teljes panziós ellátás ‒ vagyis a napi háromszori étkezés, azaz reggeli, ebéd, vacsora – minden esetben az érkezés napján vacsorával kezdődik és az elutazás napján reggelivel fejeződik be – mondták el lapunk érdeklődésére az Erzsébet Szálloda Siófoknál. A vendégek többféle animációs program közül is választhatnak, akiket a szállodában fény- és aromaterápiás szoba, valamint szauna is vár. A szálloda két épületében összesen 197 szoba található. Az elő- és utószezonban az A épületben található superior szobákban négy éjszakát, a normál szobában viszont öt éjszakát kínálnak. A B épületszárnyban hat éjszakát tartalmaz egy üdülés. A fő- és kiemelt szezoni időszakokban mindegyik szobában egy éjszakával rövidebb a turnus.


Önnek is jár egy tánc

Ruppert Józsefné régi ismerősként érkezett a Baranya megyei Ófaluból Siófokra. – Néhány évvel ezelőtt már sikerült itt néhány napot eltöltenem, és igazán örülök, hogy másodszor is eljöhettem – mondta el. Ruppert Józsefné arról is beszélt, hogy kitűnően érzi magát, ez pedig elsődlegesen annak köszönhető, hogy rengeteg programot szerveznek a szállodában. – Még egy valódi diszkóba is eljutottam, ahol végre kitáncolhattam magam – emlékezett vissza örömmel az előző estére.

Ahol istenek főznek

A Gyöngyös mellett található Karácsondról érkezett Siófokra Szabó Jánosné. – Azt kell, hogy mondjam, itt tényleg minden rendben van, tökéletesen érzem magam – foglalta össze a középkorú asszony. – Kifejezetten élvezem a fény- és aromaterápiát, a konyhájuk pedig egyenesen isteni – áradozott a helyi viszonyokról. Szabó Jánosné már csak amiatt izgul, hogy jövőre is eljusson Siófokra.

A Balatonba is lehet szerelmes az ember

A sükösdi Pék Péterné első alkalommal pihente ki magát az Erzsébet-program keretén belül. – Különösen örülök neki, hogy Siófokra érkezhettem, mert én egyszerűen szerelmes vagyok a Balatonba – jelentette ki, majd így folytatta: – Ne is kérjék, hogy emeljek ki bármit is, hiszen minden részlet tökéletes – lelkendezett Pék Péterné.

Igazi kaland

Dobrodi Sándorné szintén első alkalommal üdült Erzsébet Szállodában. Mint mondta, az interneten találkozott a lehetőséggel, és nyert a benyújtott pályázatával. – Nagyszerű élmény, egy igazi kaland ez számomra – értékelte a Siófokon átélteket az asszony. Hozzátette: a programfelelős animátorok, ahogyan a többi itt dolgozó is, kivétel nélkül kedves és segítőkész.

 

A szállodában több kedvezmény is igénybe vehető. Az egyik legkedveltebb, hogy a nyugdíjaspályázat nyertesei és a velük együtt érkezők az üdülés ideje alatt egy alkalommal ingyenes belépőt kapnak a közelben lévő Galerius Fürdőbe. Ezenfelül hajókirándulásra és városi lovas kocsikázásra is jelentkezhetnek az itt pihenők kedvezményes áron. A siófoki Erzsébet Szálloda tájékoztatása szerint 2014-ben május és december között több mint 23 ezer vendéget fogadtak, ez pedig több mint 90 ezer vendégéjszakát jelentett. Idén december végéig már a tavalyi számokat is meghaladják majd a 2015-ös eredmények: ebben az évben ugyanis várhatóan 24 ezer vendég fog érkezni, ami így 92 ezer vendégéjszakát fog jelenteni.

Kapcsolódó Cikkek