2020. február 17., hétfő
Donát

Egyéb

Szekeres Adrien: Ha mindent megteszünk, a szerencse mellénk áll!

Szekeres Adrien hisz abban, hogy okkal áll mellénk a szerencse. Persze mindehhez rengeteg munka is kell, az eredmény azonban megéri. Az énekesnő nem vágyik nagy nyereményre, minden apróságnak őszintén tud örülni.

SzekeresAdrien1 (1)– Úgy gondolom, ha az ember mindent megtesz, a szerencse is mellé tud állni. Persze vannak olyan dolgok, amelyek nem tervezhetők előre, és nincs mit tenni, egyszer csak megtörténnek – mondta a Lokálnak Szekeres Adrien énekesnő, aki szerencsésnek érzi magát, bár igazán nagy nyereménye eddig még nem volt.


– Egyszer nyertem tombolán. A lányom iskolájában szülők bálja volt és én vittem el a főnyereményt. Kaptam mosódiót, tortát, belépőjegyet. Nagyon jó érzés volt, hisz az apróságoknak is nagyon tudok örülni – mesélte Adrien, aki sokak legnagyobb meglepetésére nem vágyik arra, hogy milliárdokat nyerjen.

– Baráti társaságban mindig megrökönyödést kelt, amikor azt mondom, hogy nem szeretnék nagyon nagy összeget nyerni. Kiegyensúlyozott a személyiségem és szép életem van. Önbizalmat ad, hogy amit elértem, az az enyém. Borzasztóan szeretem a házat, ahol lakom, szeretem a tárgyakat is benne, és nem cserélnék le semmit az életemből. Ha nagyobb összeget nyernék, biztos többet utaznék, de akkor sem tűnnék el hosszú időre. Olyan helyekre mennék, ahol kevesen vannak és ahol nem jártam még.  Szeretem azt is, hogy énekelhetek. A mostani időszak persze nagyon sűrű és gőzerővel készülök a szimfonikus nagykoncertemre is, de mindenért kárpótol, hogy azt csinálhatom, amit szeretek – magyarázta Adrien.

Kapcsolódó Cikkek

 • Gyász! Elhunyt Wichmann Tamás

  Gyász! Elhunyt Wichmann Tamás

  Hosszan tartó, súlyos betegség után 72 éves szerdán korában elhunyt Wichmann Tamás kilencszeres világbajnok, háromszoros Európa-bajnok és kétszeres olimpiai ezüstérmes kenus, az 1970-es évek Magyarországának egyik legnépszerűbb sportolója – értesült a Nemzeti Sport a családtól.

 • Családi farsang

  Családi farsang

  Apukák és anyukák együtt farsangoltak a csepeli Közösségi Pontban

 • Veszélyes ritkaság

  Veszélyes ritkaság

  Debrecen – Egy sisakos kazuár személyében új lakó érkezett a Debreceni Állat- és Növénykertbe.