EUR: 335,76 Ft
CHF: 315,93 Ft
2020. február 18., kedd
Bernadett

Egyéb IV.kerület

Szelfizz a Mikulással!

mikulas1Az a legmenőbb, akinek a legjobb fejekkel sikerül közös szelfit készítenie. Most akár a Mikulással is fotózkodhat az, aki december 5−6-án kilátogat a Templomkertbe.

Különös kalandokban lehet része annak, aki felkeresi a csodálatos Mesevárost, amely három hétre az újpesti Templomkertbe költözik. Péntek esténként meseolvasás és diavetítés lesz, minden szombaton és vasárnap délután 15 órától pedig kézműves foglalkozással várják a kicsiket. Bemutatkozik a Kisvirág Kreatív Bábszínház, a Portéka Színpad és a Harlekin Bábszínház is. Rossz idő esetén a programok az Újpesti Ifjúsági Házban lesznek.


Flora_Lili

Flóra és Lili nagyon készül a közös képre

Az egyik legnagyobb slágernek a Mikulás-szelfi ígérkezik. A negyedik osztályos Lili és Flóra már nagyon készül, hogy a Mikulással és a szarvasokkal pózolhasson.

– Biztosan kimegyünk – fogadkozott Lili. – A telefonommal is csinálok majd képeket, de anyukámat is megkérem, hogy fotózzon le.

–  Hidd el, a Mesevárosba tuti, hogy az igazi Mikulás érkezik! – kacsintott huncutul Flóra.

Kapcsolódó Cikkek

 • Gyász! Elhunyt Wichmann Tamás

  Gyász! Elhunyt Wichmann Tamás

  Hosszan tartó, súlyos betegség után 72 éves szerdán korában elhunyt Wichmann Tamás kilencszeres világbajnok, háromszoros Európa-bajnok és kétszeres olimpiai ezüstérmes kenus, az 1970-es évek Magyarországának egyik legnépszerűbb sportolója – értesült a Nemzeti Sport a családtól.

 • Családi farsang

  Családi farsang

  Apukák és anyukák együtt farsangoltak a csepeli Közösségi Pontban

 • Veszélyes ritkaság

  Veszélyes ritkaság

  Debrecen – Egy sisakos kazuár személyében új lakó érkezett a Debreceni Állat- és Növénykertbe.