2020. február 18., kedd
Bernadett

Erzsébet program

Tudjuk, hová menjen jövő nyáron!

Balatonőszöd a Balaton déli partján, Balatonszárszó és Balatonszemes között található. Az itteni Erzsébet Szálloda közvetlenül a vízparton, egy kivételes szépségű, hatalmas park közepén fekszik.

A szálloda az 1970 -es években épült, és 2012-ben csatlakozott az Erzsébet-programhoz. Az ide érkezők nemcsak a környezet adottságait, hanem az itt térítésmentesen igénybe vehető szolgáltatásokat is élvezhetik. – Vendégeink számára ingyenesen biztosítjuk az internet-hozzáférést, 24 órás recepciószolgálatot, fedett uszodát, infra- és finn szaunát, sókamrát, fitnesztermet, valamint minigolf-, futball- és kosárlabdapályát is – mondta Szalai Zsuzsanna, a szálloda igazgatója. A vezető azt is hozzátette, hogy térítés ellenében kerékpárkölcsönzésre, szolárium-használatra, teke és teniszpálya bérlésére is mód van.


Csak a mérleg bánja az üdülést

Babicz Pálné Nyíregyházáról érkezett a balatonőszödi Erzsébet Szállodába. Ez az első üdülése, amelyet az Erzsébet-program pályázatán nyert el. Azt mesélte, remekül érzik magukat, és mindennel meg vannak elégedve, de az étkezést külön is ki kell emelnie. – Kifejezetten finoman, háziasan főznek, amely a súlyomon is meglátszik, hiszen az első három napban két kilót híztam – árult el egy nagy titkot.

Mindennap úszik a boldogságban

Pető Jánosné Budapestről érkezett a szállodába, ugyancsak „első bálozó” az Erzsébet-programban. – Már évek óta beküldöm a pályázatom, és most hála istennek össze is jött az üdülés – elevenítette fel az előzményeket. – Annak örülök a leginkább, hogy mindennap van lehetőségem az úszásra, a teljes ellátásról kijelenthető, hogy első osztályú – értékelte a tapasztaltakat Pető Jánosné. Hozzátette: tartottak tőle, hogy az elnyert november végi, december eleji pihenést majd beárnyékolja a hideg időjárás, de erre sem lehet panasz. – Jövőre is pályázunk – summázta Pető Jánosné.

 

A balatonőszödi szállodában két-, három-, négy- és hatágyas apartmanokat is kialakítottak, ezek mindegyike önálló fürdőszobával rendelkezik, de hűtőszekrénnyel, televízióval és wifivel is felszereltek. Persze a kikapcsolódás szempontjából legalább ilyen fontossággal bír az épületet körülvevő környezet, illetve az egyedi panoráma is. – A kilátás talán a kétszáz fős éttermünkből a legszebb, de van mit nézni a különálló épületben helyet kapó borozóból, illetve a wellnessrészlegből is – emelte ki Szalai.

Az idei szezon áprilissal indult és jövő év január elején ér véget. Ezen időszakban mintegy kétszáz turnus érkezik, amelyek gyakorlatilag állandó telt házat is jelentenek. – Az Erzsébet-program pályázatnyerteseinek biztosítunk pihenési lehetőséget, akik között a nyugdíjasok, a fogyatékossággal élők, a nagycsaládosok és a gyermekek is szép számmal képviseltetik magukat – ismertette a szállodaigazgató. Ezek az üdülések elő- és utószezonban négy éjszakát, főszezonban, illetve a kiemelt időszakokban három éjszakát ölelnek fel.


Kapcsolódó Cikkek