EUR: 336,58 Ft
CHF: 317,28 Ft
2020. február 22., szombat
Gerzson

Extra

Válik Angelina Jolie és Brad Pitt!

Már hónapok óta arról pletykálnak, hogy Hollywood legirigyeltebb sztárpárja el fog válni. Úgy tűnik, most már vége a találgatásoknak, a National Enquirer magazin tényként közli a rossz hírt: Angelina Jolie és Brad Pitt 480 millió dolláros (140 milliárd forint) válásra készül.

Az utóbbi hónapokban szinte az összes bulvárlap megírta, hogy válságban van Angelina Jolie és Brad Pitt kapcsolata. A hírek szerint a színésznő nyáron még könyörgött Pittnek, hogy ne adja be a válókeresetet az új közös filmjük a By The Sea miatt. Állítólag Jolie sokszor elviselhetetlen, étkezési problémái vannak és folyton meg akarja mondani Pittnek, hogy mit csináljon. A saját feje után megy és nem hallgat senkire.


Angelina_Jolie_Brad_Pitt_Cannes

“Brad úgy érzi, hogy Angie már az első pillanatoktól kezdve irányítja őt. Ez bár először tetszett neki, de most már elege van belőle” – magyarázta korábban egy ismerős.

Most a National Enquirer tényként közli, hogy Jolieék 480 millió dolláros válásra számíthatnak, ami még Hollywoodban is kiemelkedőnek számít. Ha ez nem lenne elég, még fotókat is közölnek arról, hogy Jolie új filmjének forgatásán az egyik stábtaggal érzi jól magát, míg Pitt egy szőke nő társaságát élvezi. Persze a fotókon semmi kompromittáló nincs, de arra elég, hogy újra elindítsa a pletykákat. A pár 15 hónapja házasodott össze és kitartottak egymás mellett akkor is, amikor Jolie-t megműtötték.

Kapcsolódó Cikkek