2020. február 18., kedd
Bernadett

Extra

Vincze Ottó: Nálunk Anita a sztár a családban!

Görbicz Anita és Vincze Ottó az egyik legirigyeltebb sztárpár a sportvilágban. Fiatalok, sikeresek és harmóniában élnek egymással, bár nem hirdetik, mennyire szerelmesek. Fél éve pedig teljes lett a családjuk, hisz megszületett a kisfiúk, Boldizsár. 

görbicz_vincze2Egyszerre vettük egymást észre, egyszerre gondoltuk ugyanazt, de egyszerre nem tettünk semmit − kezdte a Presztízs Sport magazinnak Görbicz Anita kézilabdázó. A szerelmesekkel Kovács Kokó István készített interjút.


− Az egyik meccsünk után jöttünk fel a csarnokból, amikor megláttuk egymást: én még gyerek voltam, ő pedig a focicsapat sztárja. Ott volt a fejemben, de két évig össze sem futottunk, és egyszer csak elkezdtünk naponta találkozni − mesélte a fiatal anyuka. Párja, Ottó is arról beszélt, hogy már az első pillanattól kezdve rabul ejtette őt Anita.

− Még arra is emlékszem, hogy az akkor igazi sztárcsapatnak számító Dunaferrt verték meg. Azóta is őrzöm azt pillanatot, amikor először láttam a pályán. Olyan szinten rácsodálkoztam, hogy te jó ég, ilyen is van? Valaki ennyire ura annak, amit csinál, ennyire kiemelkedik a sok-sok kiváló közül? Aztán valóban két évig semmi. Se kép, se hang, de egy árva véletlen találkozás sem − magyarázta az egykori focista, aki egyébként nagyon gondoskodó apa. Ha kell, pelenkázik, máskor takarít vagy megfürdeti Boldizsárt, és sokszor ébren is marad a picivel. 


− Jó ideje szerencsére Anita a sztár a családban. Én lejöttem a pályáról, és kintről nézem azt az elképesztő csodát, amit ő képvisel a kézilabdában. Továbbra is férfi maradtam, és még mindig én viselem a nadrágot. Közöttünk a kémia pont azért működik a kezdetek óta, mert a hagyományos nő−férfi kapcsolaton kívül kölcsönösen tiszteljük a másikban a sportolót és az embert. Tudom, hogy furcsa, de ugyanúgy élem meg a sikereit, mint a személyes sikereimet, és örülök, ha neki sikerülnek azok, amiket kettőnk közül esetleg én nem tudtam megvalósítani.

görbicz_vincze

 Fotó: Presztízs Sport magazin

Kapcsolódó Cikkek

  • 15 kiló a kis vízilólány

    15 kiló a kis vízilólány

    A kis törpe víziló nemcsak elképesztően édes, hanem nagyon különleges is. Az európai állatkertekben 128 egyed él összesen, így volt nagy öröm, amikor a kis csöppség január 20-án a Szegedi Vadasparkban világra jött.

  • Vajna Tímea: Remélem Andy büszke rám

    Vajna Tímea: Remélem Andy büszke rám

    Fergeteges produkciók, hatalmas poénok, megdöbbentő leleplezések – igazán izgalmasra sikeredett a TV2 Nicsak, ki vagyok? – A rejtélyek színpada első adása. A műsorban három szereplő – Szőke Zoltán, Jolly és Vajna Tímea – lepleződött le, akik közül csak Timi kilétét sikerült Ábel Anitáék csapatának eltalálnia, így ők egy ponttal indítanak a vasárnapi adásban, ahol újabb négy szereplő lép majd színpadra.