EUR: 335,16 Ft
CHF: 315,70 Ft
2020. február 18., kedd
Bernadett

Extra

Aggódnak a rajongók Matthew Perryért

EXCLUSIVE: Matthew Perry is spotted visiting an eye hospital in Central London. Matthew, famed for his role as Chandler Bing in the astronomically successful series "Friends", looked a far cry from his lean, clean shaven self of yesteryears. Matthew popped by the Moorfields Eye Hospital in London to grab his perscription of Lubristil, a lubricating eye gel for the management of dry eye conditions. Photos taken on January 6th 2016, Image: 270762528, License: Rights-managed, Restrictions: -ALLCOUNTRY, Model Release: no, Credit line: Profimedia, SplashA 46 éves Matthew Perry egyre jobban elhanyagolja magát. A Jóbarátok sztárját nemrég egy szemklinika előtt kapták lencsevégre Londonban, a képeken pedig alig hasonlít régi önmagára. A rajongók bíznak benne, hogy nem arról van szó, hogy a színész újra alkoholfüggő lett. Korábban ugyanis a sztár bevallotta, hogy komolyan megharcolt démonjaival, hisz a Jóbarátok forgatása alatt többször volt elvonón drog- és alkoholfüggősége miatt.

– Ez az egész már a Jóbarátok előtt elkezdődött. Nagyon kemény betegség az ilyen. Az állandó másnaposság miatt sose voltam topon munka közben sem. Végül a dolgok annyira rosszra fordultak, hogy többé nem rejtegethettem senki elől – mondta korábban Perry, aki hozzátette, hogy akkoriban nem illett ilyesmiről beszélni, így sokáig senki sem tudta, milyen nagy a baj.

Kapcsolódó Cikkek

  • 15 kiló a kis vízilólány

    15 kiló a kis vízilólány

    A kis törpe víziló nemcsak elképesztően édes, hanem nagyon különleges is. Az európai állatkertekben 128 egyed él összesen, így volt nagy öröm, amikor a kis csöppség január 20-án a Szegedi Vadasparkban világra jött.

  • Vajna Tímea: Remélem Andy büszke rám

    Vajna Tímea: Remélem Andy büszke rám

    Fergeteges produkciók, hatalmas poénok, megdöbbentő leleplezések – igazán izgalmasra sikeredett a TV2 Nicsak, ki vagyok? – A rejtélyek színpada első adása. A műsorban három szereplő – Szőke Zoltán, Jolly és Vajna Tímea – lepleződött le, akik közül csak Timi kilétét sikerült Ábel Anitáék csapatának eltalálnia, így ők egy ponttal indítanak a vasárnapi adásban, ahol újabb négy szereplő lép majd színpadra.