EUR: 338,06 Ft
CHF: 318,22 Ft
2020. február 24., hétfő
Szökőnap

Extra

Andy Vajna: kicsit fogytam, de jól vagyok!

A Lokal.hu elsőként írta meg, hogy kiengedték a kórházból Andy Vajnát. A filmügyi kormánybiztos lapunknak elárulta, hogy bár megviselte a kezelés, már jól érzi magát.

Andy VajnaMagabiztosan, mosolyogva vásárolgatott egy óbudai élelmiszerboltban Andy Vajna. A filmügyi kormánybiztos a sajtok között válogatott, amikor fotósunk lencsevégre kapta. Láthatóan sokat fogyott.


– Valóban fogytam, de ez a kórházi kezeléssel együtt jár. Egyébként Amerikában volt egy műtétem, de sajnos a keletkezett seb nem gyógyult rendesen, ezért kellett itthon is pár napot bent töltenem. Most már minden rendben és szerencsére nagyon jól vagyok – mondta lapunknak Andy Vajna. Korábban több lap is arról cikkezett, hogy a filmügyi kormánybiztos a kezelése miatt nem tudott részt venni a Golden Globe-díjátadón Los Angelesben, de nagyon örült a Saul fia győzelmének.

Vajna mindig odafigyel az egészségére és tesz is azért, hogy ne legyen baj. Évekkel ezelőtt arról mesélt, hogy korábbi betegsége is – amit sikeresen legyőzött – egy szűrővizsgálat után derült ki. Persze felesége, Timi is mindent megtesz azért, hogy férje egészséges maradjon.

Címkék

Kapcsolódó Cikkek