2020. február 18., kedd
Bernadett

Extra

Bebe: Jöhetne már a baba!

Új zenekarral folytatja karrierjét Bebe, a Back II Black egykori frontembere. Az énekes már javában próbál Bebe and the Change nevű bandájával, így kevés időt tud feleségével, Katával tölteni.

– Sokak kapcsolatát megöli a távolság, szerencsére a miénkkel nem így van. Három éve vagyunk házasok, van, amikor egy hétig nem látom, de mi ehhez szoktunk hozzá. Ő tudja, hogy ez az életem és ez lemondásokkal jár – mesélte Bebe.


bebe_kataAz énekes rajongói már tűkön ülve várják, hogy Bebe és Kata mikorra tervezik a közös babát, hiszen hét éve élnek már együtt, ami vízválasztónak számít egy kapcsolatban. Szoros időbeosztásuk sem kedvez a család bővítésének: Kata időközben végzett jogász lett, közben viszont Bebe az új csapattal készül visszatérni a könnyűzenei életbe.

– Egyelőre négylábúak a kisgyerekeink. Hat tündéri kutyusunk van. A viccet félretéve, tervben van egy baba, nem zárkózunk el a gondolattól, csak néha ehhez találkozni is kéne. Egy csecsemő azért több tervezést igényel, pedig igen szenvedélyes ember vagyok. Anno egy hét után összeköltöztünk, nem vagyok egy körbeudvarolgatós típus. Abszolút megfogott Kata habitusa és személyisége, nem volt kérdés, hogy egy hét múlva már kulcsot kapott.

Kapcsolódó Cikkek

  • 15 kiló a kis vízilólány

    15 kiló a kis vízilólány

    A kis törpe víziló nemcsak elképesztően édes, hanem nagyon különleges is. Az európai állatkertekben 128 egyed él összesen, így volt nagy öröm, amikor a kis csöppség január 20-án a Szegedi Vadasparkban világra jött.

  • Vajna Tímea: Remélem Andy büszke rám

    Vajna Tímea: Remélem Andy büszke rám

    Fergeteges produkciók, hatalmas poénok, megdöbbentő leleplezések – igazán izgalmasra sikeredett a TV2 Nicsak, ki vagyok? – A rejtélyek színpada első adása. A műsorban három szereplő – Szőke Zoltán, Jolly és Vajna Tímea – lepleződött le, akik közül csak Timi kilétét sikerült Ábel Anitáék csapatának eltalálnia, így ők egy ponttal indítanak a vasárnapi adásban, ahol újabb négy szereplő lép majd színpadra.