2020. február 27., csütörtök
Edina

Életmód

Bugyiból soha nem elég!

bugyi1Nagymamám azt mondta, a legfontosabb, hogy mindig tiszta, finom fehérnemű legyen rajtunk, mert ha baleset ér, ne kelljen szégyenkezni a mentősök (!) előtt a szakadt, uram bocsá’ koszos bugyi miatt. Később bohém barátnőm felvilágosított, hogy azért van rajta mindig szexi fehérnemű, mert sose lehet tudni, mit hoz az este. Akárhonnan is nézzük, a bugyi – legyen tanga, francia, bikini, sportos, klasszikus – az egyik legfontosabb női ruhadarab.

Az első csipkével díszített bugyit állítólag Medici Katalin viselte azzal az ürüggyel, hogy biztonságosan szállhasson nyeregbe. A fanyalgók szerint ez csak egy klassz indok volt arra, hogy többet mutathasson magából. Ez persze nem egy falatnyi csipkecsoda, sokkal inkább egy buggyos, rengeteg anyagból varrt, csipkés szárú bugyogó volt, ami a maga korában legalább akkora döbbenetet kelthetett, mintha most egy szál fekete tangában glasszálna valaki a Nagykörúton. Később Marylin is bevetette a szoknyavillantós trükköt. Az ikonikus fehér ruha alól kipislogó bugyi ugyan a mai értelemben nem nevezhető szexisnek, de akkoriban maga volt a buja csábítás. Egyébként ez az a ruhadarab, amelyből minden nő fiókjában minimum egytucatnyi lapul. Én többször megpróbáltam összeszámolni, de valahogy mindig feladtam. Elég legyen annyi, hogy egy átlagos nő bugyiszáma nagy.(reneszanszasszony.blogstar.hu)


Mutasd a popsid!

bugyiKeker popsira – A francia bugyi igazán rafinált darab: a kisnadrágos fazon remekül hangsúlyozza a kerek formákat, rásimul a dús idomokra.

Széles csípőre –  A klasszikus fazon egyáltalán nem unalmas és segít abban, hogy a fenék és a csípő keskenyebbnek tűnjön.

Tökéletes fenékre – A tanga nem takar semmit, illetve csak igen keveset, így aztán csak akkor érdemes viselni, ha nincs mit elrejteni.

Lapos popsira – A franciabugyi-tanga kombó a nyerő.  Ahogyan a melltartóknál, úgy a bugyiknál is létezik a push up hatás.  A fenékbetétes bugyi tökéletes formákat varázsol.

Címkék

Kapcsolódó Cikkek

 • Segítség, babapara!

  Segítség, babapara!

  Melyik szülő ne ismerné az érzést, amikor újszülöttjét hazaviszi a kórházból és hirtelen rászakad a valóság: ez az apró, kiszolgáltatott kis emberpalánta innentől az ő gondjaira van bízva.

 • Megkezdődött a húsvét előtti böjt

  Megkezdődött a húsvét előtti böjt

  A katolikus hagyomány szerint húsvét mozgó ünnep, ezért minden évben máskor ünnepelik. A böjti időszak a 7. század óta hamvazószerdával kezdődik a keresztény egyházi naptárban. Az idén február 26-án vette kezdetét a húsvétot megelőző 40 napos böjt.

 • Erre jó a keserűsó

  Erre jó a keserűsó

  Nem minden só nátrium-klorid. A keserűsót is ehhez sorolja a közvélemény, azonban itt a magnézium sójáról van szó.