EUR: 335,53 Ft
CHF: 315,74 Ft
2020. február 17., hétfő
Donát

Extra

Cuki gyerekfotók! Felismeri őket?

Elárasztották a Facebookot a gyerekkori fotók. A legújabb játék lényege, hogy 15 évnél régebbi fotót kell megmutatni magunkról. Ennek kapcsán összegyűjtöttük a legcukibb gyerekfotókat a sztárokról, akiket kicsiként alig ismertünk fel. Játsszon a Lokállal, és találja ki, vajon kik szerepelnek a képeken? 

A szemüveges kislány ma már gyönyörű édesanya. Sosem tagadta, hogy a szemüvege miatt mindig kilógott a sorból, manapság is kellene hordania, de nem szereti. (Sarka Kata)


sarka kata kislany

Az ismert énekesnő már egészen pici kora óta tudta, hogy ez a pálya számára az ideális. Nem csak énektanárhoz járt, rengeteget fogyott is, ma már igazi bombázó. (Radics Gigi)

A rapper itt 14 éves, talán őt a legkönnyebb felismerni a gyerekkori fotója alapján. Az biztos, hogy már itt igazi zsivány és a szeme sem áll jól. (Majka)


majka

Az énekes-műsorvezető jóképű kölyök volt. Mindig is szerette megnevettetni az embereket és egyszer egy interjúban azt mondta: „Egy simogatni való kölyökkutya vagyok.” (Kasza Tibi)

kasza gyerekkori facebook

Ő az egyetlen világsztár az összeállításban. Már kisfiúként is szívtipró volt, felnőttként pedig csak úgy váltogatta a modell barátnőket. Sikeres színész, akinek már csak egy Oscar-díj hiányzik. (Leonardo Dicaprio)

leonardo dicaprio

Kapcsolódó Cikkek

  • Akusztikus elődöntőkkel folytatódik A Dal 2020

    Akusztikus elődöntőkkel folytatódik A Dal 2020

    Akusztikus elődöntőket rendeznek A Dal 2020 műsorsorozatban. A három élő válogató adásból továbbjutott tizennyolc előadó közül most szombaton kilencen lépnek színpadra a Duna Televízióban és a Duna World csatornán látható eseményen.

  • Hatalmas siker a premieren

    Hatalmas siker a premieren

    Ki gondolta volna még 1973-ban, amikor először vitték színpadra Adamis Anna és Presser Gábor szerzők művét, a Képzelt riport egy amerikai popfesztiválról című musical előadást, hogy 2020-ban is szűnni nem akaró tapssal fogják ünnepelni ezeket a kiváló, korszakokon is átívelő, közkedvelt dalokat?