EUR: 336,30 Ft
CHF: 313,12 Ft
2020. január 20., hétfő
Fábián, Sebestyén

Extra

Fillérekért viszik Robin Williams vagyonát

Jócskán a piaci ár alatt kelt el a néhai komikus Napa-völgyi otthona. A 2014 augusztusában elhunyt színész még 2012-ben hirdette meg 35 millió dollárért a több mint 250 hektáros birtokát. A hír akkoriban senkit nem lepett meg, mivel Williams a halála előtti években komoly anyagi problémákkal küzdött: egyre kevesebb filmszerepet kapott, továbbá rengeteg bukott a korábbi válásain. Ezért nem sokkal az öngyilkossága előtt már 30 millióért is eladta volna a 20 000 négyzetméteres kastéllyal is rendelkező területet, ám senkinek se kellett, egészen mostanáig.

Robin Williams in The Angriest Man in Brooklyn (2014) *Filmstill - Editorial Use Only*, Image: 212923895, License: Rights-managed, Restrictions: *Filmstill - Editorial Use Only*, Model Release: no, Credit line: Profimedia, Film Stills

Halála után 3 gyermeke, Zak, Zelda és Cody örökölte a művész vagyonát, akik folyamatosan tovább csökkentették a birtok árát, amit végül most, a színész halála után másfél évvel, potom 18 millió dolláros áron vásároltak meg. Ez a színész utolsó feleségének, Susan Schneidernek nem igazán tetszhetett, ugyanis ő “csupán” az életjáradékra jogosult a végrendelet szerint.  Az özvegy az elmúlt egy évben igen komoly harcokat folytatott a bíróságon, hogy minél több személyes tárgyát kaparinthassa meg a komikusnak (rossz nyelvek szerint, hogy pénzt csinálhasson belőle) de egy-két apróságon kívül mást nem sikerült megszereznie.


A Parkinson-kórban szenvedő színész még 2003-ban vásárolta a területet, hogy nyugodt körülmények között küzdhesse le súlyosbodó alkoholizmusát. A kastélyhoz tartozott egy harangtorony, egy biliárdszoba, lift, egy 12 férőhelyes színház, 5 hálószoba, 6 fürdőszoba és 4 vendégszoba illetve egy hatalmas szőlőskert is.

Kapcsolódó Cikkek

 • Vajna Timi: Nagyon nehéz volt Andy nélkül ez az év

  Vajna Timi: Nagyon nehéz volt Andy nélkül ez az év

  Andy Vajna élete tele volt érdekességgel, megvalósította az amerikai álmot, barátai világhírű színészek, rendezők voltak, ő pedig óriási karriert futott be a tengerentúlon. A magyar származású filmguru, féltve őrzött tárgyai egy aukción gazdára leltek nemrég.

 • Harry herceg: “Nem volt más választásunk”

  Harry herceg: “Nem volt más választásunk”

  Harry herceg szerint neki és feleségének, Meghan hercegnőnek az elmúlt évek kihívásai után nem maradt már választásuk, csak az, hogy mindketten visszalépjenek a brit királyi családban betöltött hivatalos szerepüktől.

 • Fizessenek a klímarongálók!

  Fizessenek a klímarongálók!

  A magyarok 92 százaléka támogatja, hogy hazánk 2050-re klímasemleges legyen – ez derült ki abból a klímapolitikai kérdőívből, amit több mint 200 ezren töltöttek ki.  A klímavédelem fontos, de drága dolog is.

 • Megható! Így vigasztalták Liptai Claudiát

  Megható! Így vigasztalták Liptai Claudiát

  Két héttel Gesztesi Károly halála után a műsorvezető egy újabb bejegyzést osztott meg közösségi oldalán, amiben elárulta, hogy barátai mennyit segítenek neki, hogy feldolgozza azt a mérhetetlen fájdalmat, amit volt férje és gyermekének édesapja elvesztése miatt érez.