2020. február 18., kedd
Bernadett

Extra

Honnan tudott ennyit Helen Mirren a Saul fiáról?

BEVERLY HILLS, CA - JANUARY 10: Helen Mirren at The 73rd Golden Globe Awards at The Beverly Hilton in Beverly Hills, California on January 10, 2016. Credit: mpi200/MediaPunch, Image: 271020352, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia, CorbisSokan csodálkoztak azon, hogy az Oscar-díjas Helen Mirren mennyire felkészült volt magyar filmtörténetből, ugyanis a Golden Globe-díjátadón a 71 éves színásznő adta át a Legjobb külföldi filmnek járó díjat Nemes Jeles László: Saul fia című filmjéért. A boríték felnyitása után a következőket mondta:

“Szeretném elmondani ezt, mert ez az első alkalom, hogy ez az ország szerintem először nyer Golden Globe-ot, ami igazán nagyszerű. Ez a Saul fia, Magyarország”


A Szeretettel Hollywoodból című műsor háziasszonya Návai Anikó a helyszínről tudósított az eseményről és a közelmúltban megosztott egy felvételt a Facebook oldalán, ahol interjút készített Helen Mirren-nel. Az interjú szerint a vörös szőnyegen a színésznőnek még fogalma sem volt arról, hogy magyar film még sosem nyert Arany Glóbuszt, úgyhogy Návai plusz információja segítette ki az angol színésznőt. Helen még ott megígérte neki, hogy emlékezni fog erre, ha a Saul fia nyer és, ahogy a megosztott videó is bizonyítja: állta a szavát.

A videó ITT  tekintehető meg!

Kapcsolódó Cikkek

 • 15 kiló a kis vízilólány

  15 kiló a kis vízilólány

  A kis törpe víziló nemcsak elképesztően édes, hanem nagyon különleges is. Az európai állatkertekben 128 egyed él összesen, így volt nagy öröm, amikor a kis csöppség január 20-án a Szegedi Vadasparkban világra jött.

 • Vajna Tímea: Remélem Andy büszke rám

  Vajna Tímea: Remélem Andy büszke rám

  Fergeteges produkciók, hatalmas poénok, megdöbbentő leleplezések – igazán izgalmasra sikeredett a TV2 Nicsak, ki vagyok? – A rejtélyek színpada első adása. A műsorban három szereplő – Szőke Zoltán, Jolly és Vajna Tímea – lepleződött le, akik közül csak Timi kilétét sikerült Ábel Anitáék csapatának eltalálnia, így ők egy ponttal indítanak a vasárnapi adásban, ahol újabb négy szereplő lép majd színpadra.

 • Enyhe idő miatt szenvednek az allergiások

  Enyhe idő miatt szenvednek az allergiások

  A vártnál hamarabb, már február elején megkezdődött az idei pollenszezon. Az allergológus szerint az elviselhetetlen tünetek azonban csak márciustól jelennek meg, így nem árt, ha addigra felkészítjük a szervezetünket.