EUR: 338,43 Ft
CHF: 318,97 Ft
2020. február 21., péntek
Eleonóra

Egyéb XVIII.kerület

Kemény pályán teniszezhetünk

A magyar teniszsport két kiválósága, a junior világbajnok, US Open-győztes Gálfi Dalma és a junior világranglista első helyén álló kerületi sportember, Valkusz Máté bemutató mérkőzésével átadták az elmúlt évben megépített, négy kemény borítású pályát a Bókay-kertben.

bókay pálya18

Valkusz Máté és Gálfi Dalma játszotta az avató meccset

A megnyitón Hasuly Yvette, a Golden Ace Sport and Tennis Club Kft. ügyvezető igazgatója elmondta, hogy 2012-ben azzal a céllal jött létre a klub a Bókayban, hogy újraélessze a teniszéletet és minél több gyerekkel megismertesse és megszerettesse ezt a klasszikus és népszerű sportágat.


– Többször felvetődött, hogy jó lenne kemény pályán is játszani, így tavaly márciusban az önkormányzat egyetértésével a kertben lévő nyolc salakos pályából négyet önerőből átépítettünk. Ez a közel 100 milliós beruházás tartalmazza a pályákat, azok világításának korszerűsítését, új lelátók építését, valamint a négy kemény pálya fölé korszerű, háromrétegű sátor megépítését, amelynek fűtése is jóval gazdaságosabb.

Kapcsolódó Cikkek

  • T. Mészáros András: Nem lehet fogást találni a szerződésen

    T. Mészáros András: Nem lehet fogást találni a szerződésen

    Nem érti T. Mészáros András, Érd korábbi polgáremtere, hogy utódja és jogászai fizetés helyett miért rágódnak a szerződésen menza-ügyben! A csaknem ötezer ember – köztük sok gyerek, illetve speciális étkezést igénylő felnőtt és időskorú  – ebédjét szállító cégnek immár több, mint 300 millió forinttal tartozik hivatal, stílszerűen szólva, fizetés helyett a szerződésen keresnek fogást.

  • Elbúcsúztak a katonák

    Elbúcsúztak a katonák

    -Bizonyítsák, be hogy a magyar katona még mindig a legjobb a világon! – mondta Szloszjár Balázs  az 5. Bocskai István Lövészdandár parancsnoka a debreceni Kossuth téren, ahol  a Magyar Honvédség KFOR (Kosovo Force) Kontingens 22.