2020. február 27., csütörtök
Edina

Extra

Régi-új nő tűnt fel Bereczki Zoli mellett!

Előkerült egy nő Bereczki Zoltán múltjából, és hamarosan együtt állnak színpadra. Mielőtt azt hinnék, hogy volt feleségével, Szinetár Dórával áll egy színpadra az énekes, el kell hogy keserítsük a közös rajongókat, itt egy még ennél is korábbi kapcsolatról van ugyanis szó. Az énekes elárulta, a kilencvenes években gyakran „kerülgették” egymást Váczi Eszterrel, hiszen mindketten aktív szereplői voltak a hazai klubéletnek, sőt az énekes-színész egy, eddig kevésbé ismert titkot is elárult magáról!

A nagyközönség engem a színházból ismer, sokan nem tudják, hogy a kilencvenes években nekünk volt egy zenekarom, a Sketch, amellyel klubokban játszottunk, ahogyan Eszterék is. Innen az ismeretség – mesélte Bereczki Zoltán, majd hozzáfűzte:


IMG_3936– Már akkor tetszett a hangszíne, és mi le is jártunk az ő koncertjeire, fantasztikus zenészekkel játszott együtt. Később kicsit elvesztettük egymást, és akkor figyeltem fel rá újra, amikor a quartetjével hallottam játszani. Nagyon jók a dalaik, erősek a szövegek, és azt gondolom, akinek az életében változások vannak, annak kötelező meghallgatnia őket. Ennek apropóján döntöttem úgy, hogy Esztert hívom vendégül az első idei nagykoncertemre a Magyar Színházba.

Kapcsolódó Cikkek