2020. február 19., szerda
Zsuzsanna

Egyéb

Réti László: Könnyek városa

konnyek varosaTucatnyi külföldit gyilkolnak meg látszólag minden ok nélkül Oroszországban. Van köztük történész, üzletember, turista. Egy szörnyeteg pedig gyerekeket rabol és ás el élve, ami még a legharcedzettebb zsarukat is elborzasztja. Réti László bebizonyította, hogy a magyar krimi-thriller írók is lehetnek olyan sikeresek, mint külföldi kollégáik. Ráadásul a 43 éves szerző sokat tud a bűnről, hisz korábban gyilkossági nyomozó volt és Zuglóban rendőrkapitányként is helytállt. Egyik rajongója így írt a Könnyek városáról:

Réti László már nagyon régen megvett magának, és egyértelműen a kedvenc hazai íróm. Ami a legfélelmetesebb az egészben, hogy teljesen életszagú. Izgalmas volt a cselekmény, és bár a gyilkos kilétére nem kell túl sokat várni, a miértek, valamint a „lecke” durva volt és mégis abszolút egyértelmű.

Kapcsolódó Cikkek

 • Gyász! Elhunyt Wichmann Tamás

  Gyász! Elhunyt Wichmann Tamás

  Hosszan tartó, súlyos betegség után 72 éves szerdán korában elhunyt Wichmann Tamás kilencszeres világbajnok, háromszoros Európa-bajnok és kétszeres olimpiai ezüstérmes kenus, az 1970-es évek Magyarországának egyik legnépszerűbb sportolója – értesült a Nemzeti Sport a családtól.

 • Családi farsang

  Családi farsang

  Apukák és anyukák együtt farsangoltak a csepeli Közösségi Pontban

 • Veszélyes ritkaság

  Veszélyes ritkaság

  Debrecen – Egy sisakos kazuár személyében új lakó érkezett a Debreceni Állat- és Növénykertbe.