EUR: 336,58 Ft
CHF: 317,28 Ft
2020. február 23., vasárnap
Alfréd

Extra

Újra kórházban a rákbeteg magyar színész – sokkoló fotó

Egyszer már kiengedték a kórházból, de másfél nap után újra visszakerült a daganatos betegséggel küzdő, Galkó Balázs. A 66 éves színész bízik a gyógyulásban és az étvágya is visszatért. Jóízűen szalonnát falatozott.

galko balázs“Ez úton közlöm mindazokkal, akiket esetleges közeli elhunyásom valamilyen módon érinthet, hogy 2016. január 13-án, (Veronika napján) radiokemoterápiás kezelésem az Országos (még nem nemzeti) Onkológiai Intézetben befejeződtek. Köszönöm az irántam áradt figyelmet, szeretetet, segítséget!” – írta korábban Galkó Balázs, ekkor derült ki a nagy nyilvánosság előtt, hogy a színész komoly betegséggel küzd. Később elmondta, hogy nyelvgyökrákkal kezelik, fájdalomcsillapítókat, infúziót és sugárkezelést kapott. Jobban lett, hazamehetett, de másfél nap után újra fájdalmai voltak. Nemrég pedig egy új fotót töltött fel magáról a közösségi oldalára: a kórházi ágyon ül, miközben szalonnát falatozik.


– Másfél nap elteltével visszakerültem a kórházba, mert olyan fájdalmaim voltak De most már jól vagyok, a fotót is azért töltöttem fel, mert muszáj volt tudassam mindenkivel, hogy minden rendben és most már szalonnát eszem kenyérrel. Remélem napokon belül kiengednek- mondta a Lokálnak a színész.

Kapcsolódó Cikkek