EUR: 309,50 Ft
CHF: 267,35 Ft
2017. szeptember 24., vasárnap
Gellért, Mercédesz

Sport

A Lokál magazin és a Globoport nyerte az Arany Glóbusz Médiakupát

A hétvégén 8. alkalommal rendezték meg az Arany Glóbusz Médiakupát, az OTP Bank támogatásával. Delhusa Gjon, Klausmann Viktor, Bodony Barbi, megannyi filmes, újságíró, médiaszakember küzdött a pályán, hogy bebizonyítsák: ők a legjobb kosarasok vagy focisták. A verseny célja, hogy felhőtlenül szórakozzanak a résztvevők, és sportolási lehetőséget biztosítson médiaszereplőknek.
Idén a Középsuli internetes filmsorozat sztárjai is pályára léptek, sőt, a foci elődöntőjébe is bejutottak. De labdarúgásban végül a Lokál magazin újságírói diadalmaskodtak. A döntő rendkívüli izgalmakat hozott. A gól nélküli mérkőzést végül büntetőrúgásokkal döntötték el a csapatok. Az első körben 2-2 lett ennek is a vége, majd a Lokál játékosa berúgta, azután kapusa kivédte a Best Journalists csapatának büntetőjét.
DSC_0257

A Lokál győztes csapata

A kosárpályán a Globoport Média Holding magabiztosan verte az elődöntőben a tavalyi győztes Budapest fényeit, a döntőben pedig 14-7-re a Bayer együttesét. A gólkirály Hoffmann Tamás, a legjobb dobó Kiss Róbert Richard lett.
– Az OTP Bank évek óta segíti a médiaközösségek sportolását, és mellé állt a kezdeményezésnek a Neckermann, az Oxigén hotel, a Réthy Fashion, a Konkurencia is, sok más támogató mellett – mondta Dobos Imre szervező, aki szerint rendkívül jól sikerült az idei rendezvény, mindenkit megmozgatva, a közönséget szórakoztatva. A médiakupát Tuzson Bence kommunikációs államtitkár nyitotta meg, a díjakat Farkas Viktória adta át.

Kapcsolódó Cikkek

 • Ünnepeltek az érdi röplabdázók

  Ünnepeltek az érdi röplabdázók

  Fennállása tizedik születésnapját ünnepli idén a Delta Röplabda Sportegyesület Érd. A szeptember 17-én alapított klub hétfőn tartott jubileumi eseményt a Vörösmarty gimnázium új sportcsarnokában.

 • Amerikába viszik kezelésre Schumit

  Amerikába viszik kezelésre Schumit

  Hosszú idő után friss hír jelent meg Michael Schumacherről. A Forma–1-es pilóta 2013-ban szenvedett súlyos síbalesetet, és kórházi kezelése óta a Genfi-tó partján lévő otthonában ápolják, de hamarosan Amerikába költöztetik.

 • A stadionba zárták a dühös szurkolókat

  A stadionba zárták a dühös szurkolókat

  A brazil rendőrök húsz percre a stadionba zárták a feldühödött Santos-szurkolók egy részét, miután a csapat meglepetésre kiesett a labdarúgó Libertadores Kupa negyeddöntőjében.