EUR: 313,02 Ft
CHF: 271,73 Ft
2018. február 24., szombat
Mátyás

Életmód

Az aszcendens ereje

horosz_01Az aszcendens az idő előrehaladtával egyre nagyobb szerepet játszik az ember életében. Az ezoterikus nézetek szerint a harmadik iksz után a személyiségben sokkal erősebben megmutatkoznak az aszcendens tulajdonságai, a születés szerinti csillagjegyéi pedig inkább háttérbe húzódnak.

Kos − Növekszik a céltudatosság és a törekvés.  Ez jó irányba terelheti a karriert, de rosszabbul viselheti a kudarcokat, mint régen, legyen szó magánéleti vagy munkahelyi természetű dolgokról.


Bika − Ezzel az aszcendenssel  fontosabbá válhat a biztonság, érzelmi és anyagi értelemben is. Egyre rosszabbul viselheti, ha nem látja előre, mi várja holnap.

Ikrek − Szíve és esze kétfelé húzhat. 30 felett sokkal elemzőbb, gyakorlatiasabb lesz a gondolkodásmódja. Felértékelődhetnek  a szellemi értékek.


Rák − Szókimondóbbá válhat, mint azelőtt volt, kevésbé figyel rá, kinek mit mond vagy hogyan. Ebből származhatnak konfliktusai, igaz, sokan  értékelni fogják az őszinteséget.

Oroszlán − Sokkal többet és szívesebben hallatja a hangját 30 felett, ha Oroszlán az aszcendense, és ettől mások szemében kevésbé tűnik majd gyengének, befolyásolhatónak.

Szűz − A pontosság, a precízség többszörös fontossággal jelenik meg az életében. Nő a kötelességtudat, felelősségtudó, megbízható emberré válik.

Mérleg − A harmónia lesz a kulcsszó, szerelmi életében a hosszú kapcsolatok veszik át a főszerepet, házasként mindent elkövet a boldogságért.

Skorpió − Eljön a kitartás, a hűség időszaka. Fontosabbak lesznek a barátságok, az emberi kapcsolatok, mint az anyagi javak, viszont vigyázzon, mert a Skorpiótól nem idegen a bosszúállás!

Nyilas − Gondolkodásában a praktikus, logikus irány lesz az uralkodó. Nem annyira a szíve, inkább az esze vezet. Mindemellett szabadságvágya is megnő, ami próbára teheti a kapcsolatát.

Bak − Gondolkodása sokkal komolyabbá válik, mint korábban volt, még akkor is, ha előtte sem vette félvállról a dolgokat. Csendesebbé válik és egy kicsit aggodalmaskodóbbá is.

Vízöntő − Filozofikus gondolatai megszaporodhatnak a harmadik iksz után, ugyanis a Vízöntő született gondolkodó. Felértékelődhet az egyedül töltött idő, a meghitt beszélgetéseket is egyre jobban élvezheti.

Halak − A kreativitás kerül előtérbe 30 felett. Érzelmesebbé válhat és érdeklődni kezdhet a spiritualitás iránt.

Kapcsolódó Cikkek

 • Az a csodálatos fokhagyma

  Az a csodálatos fokhagyma

  Különleges ízjavító hatása miatt a fokhagymát az egész világon kedvelik. Egyes ókori népek varázserőt tulajdonítottak neki, Egyiptomban szent növényként tisztelték.

 • Tokaji Aszú sikere a Világ legnagyobb borversenyén

  Tokaji Aszú sikere a Világ legnagyobb borversenyén

  A Patricius Borház 2007-es évjáratú Tokaji Aszú 6 puttonyos borát a Világ negyedik legjobb édes borának választották, a Best Wine of the World 2017 – a Világ Legjobb Bora 2017 borversenyen, melynek eredményeit a közelmúltban jelentették be.

 • E-matrica: Idén sem kifizetődő a feledékenység

  E-matrica: Idén sem kifizetődő a feledékenység

  Az útdíjfizetési szabályozás alapjait érintő változások léptek életbe január 1-jén. A fontosabb rendelkezések közé tartozik a pótdíj-maximalizálás szabályainak átalakítása, a pótdíjfizetési határidők meghosszabbítása és a kedvezményes különbözeti pótdíj bevezetése.

 • A nyugtalan láb cukorbetegséget is jelezhet

  A nyugtalan láb cukorbetegséget is jelezhet

  A nyugtalanláb-szindróma az érző- és mozgatóidegek zavara, mely az alvászavarok körébe tartozik, és nagyban hátráltatja a pihentető alvást: a benne szenvedő erőteljes késztetést érez alsó végtagjai mozgatására, melyet egyfajta viszkető, bizsergő, égő érzés vált ki.