2018. március 20., kedd
Klaudia,

Külföld

Musicalben verseng Steve Jobs és Bill Gates

Musicalben viszik színre a Broadwayn a két technológiai óriás, Steve Jobs és Bill Gates felemelkedését és versengését.

A Longacre Színházban április 21-én mutatják a Hal Goldberg zenéjére, Jordan Allen-Dutton és Erik Weiner szövegkönyvére alapuló Nerds című musicalkomédiát. A Casey Hushion rendezte darabban természetesen felvonultatnak számos technológiai újdonságot, és a nézőket bevonják egy interaktív játékba, amellyel kiválaszthatják, miként végződjön az előadás.


Jordan Allen-Dutton and Erik Weiner olyan technológiai központokban nőtt fel, mint Paolo Alto és San Francisco. Ők írták például a Cartoon Network csatorna sikersorozatának, a Robot Chickennek a forgatókönyvét, és nevükhöz fűződik Shakespeare Tévedések vígjátéka című komédiájának hiphop adaptációja.

Bill Gates szerepét a Tony-díjra jelölt Rory O’Malley, Steve Jobsét Bryan Fenkart fogja alakítani.

A Nerds című musicalt 2005-ben már bemutatták egy philadelphiai, majd egy észak-karolinai színházban.

Kapcsolódó Cikkek

 • Ninó a romok között várja elhunyt gazdiját

  Ninó a romok között várja elhunyt gazdiját

  Nem újdonság az, hogy a kutyák elképesztően tudnak ragaszkodni gazdájukhoz és az sem ritka, hogy ha valamilyen úton elveszítik őket, képesek mély depresszióba esni és akár napokig egy falatot sem enni.

 • Zuckerberget hallgatná meg a brit parlament

  Zuckerberget hallgatná meg a brit parlament

  Mark Zuckerberget, a Facebook alapító vezérigazgatóját szeretné meghallgatni a londoni alsóház arról, hogy a Cambridge Analytica nevű brit-amerikai politikai elemző és tanácsadó cég miként használhatott fel több tízmillió Facebook-profilt az amerikai elnökválasztási kampányban.

 • Francia értelmiségiek tiltakoznak az iszlám terror ellen

  Francia értelmiségiek tiltakoznak az iszlám terror ellen

  100 francia vezető értelmiségi, tudósok, írók, filozófusok, művészek kiáltványt tettek közzé a Le Figaróban. Az oka, hogy a migránsválság óta kezd elviselhetetlenné válni a helyzet: a radikális muszlimok már nemcsak a gondolat szabadságát veszélyeztetik, hanem minden értelemben a szabadságot.