EUR: 310,19 Ft
CHF: 267,67 Ft
2017. szeptember 21., csütörtök
Máté, Mirella

Extra

Nézd meg lassítva Palvin Barbi bombázó testét – videó

Palvin Barbi! Alig takaró bikiniben! És még a fenekét is megmutatja – Nem is találunk arra szavakat, hogy mennyire szexi. Lehet, hogy már láttad a képeket, de a videót tuti nem. Most megmutatjuk!

A gyönyörű Palvin Barbi a Sports Illustrated  bikinis különszámában szerepel. A szexi képek már bejárták a világot, hisz Barbi megmutatta, hogy mennyire dögös és nőies akkor is, amikor nincsenek agyonretusálva a fotói. A videó előtt mutatunk egy kis ízelítőt:

barbara-palvin-2016-photo-sports-illustrated4

Barbi a videóban nem csak magáról mesél, de arról is, hogy mennyire fontos számára a modellkedés. Szerinte ezen a fotózáson akkor készült a legjobb képe, amikor a tenger hullámai az arcába csaptak. Mi azért ezzel vitatkoznánk.

Barbi egyébként sok világsztárral jóban van, például Leonardo Dicaprióval is, aki tavaly még a születésnapján is felköszöntötte. Amikor pedig találkoztak, akkor a magyar modell leszúrta a színészt, hogy mostanában felszedett magára pár kilót és lassan sörhasa lesz. Még szerencse, hogy Leonak van humorérzéke és Barbi nem fél megmondani a véleményét.

Barbi korábban sok kritikát kapott azért, mert nem elég szép a járása, ezért egy ideig nem is szeretett kifutón szerepelni. Szerencsére azóta levetkőzte az ezzel kapcsolatos gátlását és nem csak ilyen szexi videókban látjuk, de a legnagyobb divatházak kifutóin is.

Kapcsolódó Cikkek

 • Titokban mondta ki az igent Rúzsa Magdi

  Titokban mondta ki az igent Rúzsa Magdi

  A Mátyás-templomban mondta ki a boldogító igent Rúzsa Magdi múlt szombaton. Az énekesnő és férje, Vilmos a legnagyobb titokban és biztonsági intézkedések közepette tartották meg az esküvőt, melyre csak a család és a közeli barátok voltak hivatalosak.

 • Felmondott! Előremenekült Demcsák Zsuzsa

  Felmondott! Előremenekült Demcsák Zsuzsa

  Negatív rekordokat döntött rövid ATV-s pályafutásával Demcsák Zsuzsa. Szerdán, végül elébe ment kirúgásának és egy rövid tárgyalást követően, közös megegyezéssel mondott búcsút egymásnak a csatorna és a műsorvezető.

 • Harsányi Levente: Apu a halála után is velem van

  Harsányi Levente: Apu a halála után is velem van

  Mai napig szenved édesapja hiányától Harsányi Levi, aki a veszteség ellenére azt érzi, ma is jelen van az életében imádott apukája, aki most igazán büszke lehet odafenn, ugyanis a tévés a napokban egy rákosbeteg kisfiú életén segített.