EUR: 344,19 Ft
CHF: 320,14 Ft
2020. augusztus 11., kedd
Zsuzsanna, Tiborc

Egyéb IV.kerület XIV.kerület XV.kerület XVI.kerület

A BKK az utasokat kérdezi az autóbusz-hálózatról

Euro 6-os motorral felszerelt BKK autóbuszok Ughy Attila, a XVIII. kerület polgármestere  Pestszentimrei Sportkastély  ( Fotó: Sáfár Tibor)


( Fotó: Sáfár Tibor)

Az M4-es metró 2014. tavaszi átadása jelentősen átalakította sok budapesti utas közlekedési szokásait. A BKK az azóta eltelt idő tapasztalatai alapján társadalmi egyeztetésre bocsátja autóbusz-hálózati fejlesztésének koncepcióját, amelynek célja, hogy a buszjáratok fejlesztésével könnyebben elérhető legyen az M4-es metró, és a Rákóczi úton és az M4-es metró felett közlekedő autóbuszok hatékonyabb szolgáltatást nyújtsanak. A BKK tavaly ősszel a 7-es és a 33-as járatcsalád átalakításával kapcsolatban kérte ki az utasok véleményét; most ezt a javaslatot bővítette ki, fejlesztette tovább, reflektálva a nagyszámú és korántsem egységes elképzelésre. A javaslat március 2-ától egy interaktív, térképes felületen ismerhető meg részletesen a http://www.bkk.hu/te/m4-felszin/ oldalon; ugyanitt várják az utasok véleményét, észrevételeit is a tervezett változásokkal kapcsolatban, egészen 2016. március 16-ig.


Címkék

Kapcsolódó Cikkek

  • Meghalt a híres filmrendező

    Hetvenhat éves korában meghalt Alan Parker angol filmrendező, forgatókönyvíró és producer, nevéhez olyan filmek fűződnek…

  • Húsban a jövő

    Húsban a jövő

    Minden adott ahhoz, hogy Kaposvár a térség fővárosává váljon, hangzott el a Kométa és a kormány között megszületett stratégiai együttműködési megállapodás aláírásakor.