2019. május 21., kedd
Konstantin

Egyéb IV.kerület XIV.kerület XV.kerület XVI.kerület

A BKK az utasokat kérdezi az autóbusz-hálózatról

Euro 6-os motorral felszerelt BKK autóbuszok Ughy Attila, a XVIII. kerület polgármestere Pestszentimrei Sportkastély ( Fotó: Sáfár Tibor)


( Fotó: Sáfár Tibor)

Az M4-es metró 2014. tavaszi átadása jelentősen átalakította sok budapesti utas közlekedési szokásait. A BKK az azóta eltelt idő tapasztalatai alapján társadalmi egyeztetésre bocsátja autóbusz-hálózati fejlesztésének koncepcióját, amelynek célja, hogy a buszjáratok fejlesztésével könnyebben elérhető legyen az M4-es metró, és a Rákóczi úton és az M4-es metró felett közlekedő autóbuszok hatékonyabb szolgáltatást nyújtsanak. A BKK tavaly ősszel a 7-es és a 33-as járatcsalád átalakításával kapcsolatban kérte ki az utasok véleményét; most ezt a javaslatot bővítette ki, fejlesztette tovább, reflektálva a nagyszámú és korántsem egységes elképzelésre. A javaslat március 2-ától egy interaktív, térképes felületen ismerhető meg részletesen a http://www.bkk.hu/te/m4-felszin/ oldalon; ugyanitt várják az utasok véleményét, észrevételeit is a tervezett változásokkal kapcsolatban, egészen 2016. március 16-ig.


Címkék

Kapcsolódó Cikkek

 • Rendbe tették a Rómait

  Rendbe tették a Rómait

  A Közösségi és Turisztikai Egyesület a Római-partért szervezésében második alkalommal tartottak nagytakarítást a Római-parton.

 • Családbarát Józsefvárost!

  Családbarát Józsefvárost!

  Gyermek- és családbarát városrészt szeretne létrehozni az önkormányzat Józsefvárosban. A kerületvezetés eddig is sokat tett a közbiztonság növelése, a környezet alakítása, az egészségügy és az oktatás-nevelés támogatása érdekében.

 • Száztíz új munkahely

  Száztíz új munkahely

  Száztíz új munkahelyet teremt a szerb tulajdonú, papírgyártással foglalkozó Drenik Hungary Kft. nyolcmilliárd forintos gyártási kapacitásnövelő és termékportfólió-bővítő beruházása Szolnokon – jelentette be a Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter.