2020. augusztus 14., péntek
Marcell

Egyéb XV.kerület

Állatbarát az Ázsia

kutyabaratMegnyitotta kapuit az AsiaCenter a házi kedvencekkel érkezők előtt. Az új házirend szerint a kutyákat is beengedik az üzletházba – írja a kutyabarat.hu. A gyakorlatban ugyan eddig is be lehetett vinni a központ területére a kis testű négylábúakat, de ezt most megfelelő szabályozással hivatalossá is tették.

Az állatbarát cél nem újdonság az AsiaCenterben, ahol évek óta rendszeresen helyszínt biztosítanak kutyás rendezvények és versenyek számára, szerveznek állatsimogató programokat, valamint kiváló kapcsolatot ápolnak a Rex Kutyaotthon Alapítvánnyal. Az alapítvány gazdára váró állatai közül néhányat havonta egyszer az AsiaCenterben be is mutatnak majd. A cél az, hogy a vásárlókból a személyes találkozás során állatbarátok vagy akár leendő örökbefogadók váljanak. Az új állatbarát-házirend kikerült a falra. Itt nemcsak a pórázon vezetett kutyák, de más kis testű háziállatok is szívesen látott vendégek, kivéve azon üzletekben, amelyek tiltó matrica kihelyezésével kifejezetten jelzik ennek ellenkezőjét.


Az AsiaCenter minden mosdójának előterében elhelyeztek itatótálakat a kedvencek részére. Annak érdekében pedig, hogy az állattal érkező vásárlók is nyugodtan étkezhessenek, az éttermi részlegen külön az ő számukra kijelölt asztalokat is találnak.

Kapcsolódó Cikkek

  • Meghalt a híres filmrendező

    Hetvenhat éves korában meghalt Alan Parker angol filmrendező, forgatókönyvíró és producer, nevéhez olyan filmek fűződnek…

  • Húsban a jövő

    Húsban a jövő

    Minden adott ahhoz, hogy Kaposvár a térség fővárosává váljon, hangzott el a Kométa és a kormány között megszületett stratégiai együttműködési megállapodás aláírásakor.