EUR: 313,02 Ft
CHF: 272,29 Ft
2018. február 23., péntek
Alfréd

Egyéb XVI.kerület

Analitikus könyvelő kerestetik

Vagyonhasznosítási referens (analitikus könyvelő) munkakör betöltésére hirdet pályázatot az önkormányzat, határozatlan idejű közszolgálati jogviszonyra, hat hónap próbaidővel. A munkakör betöltőjének feladatai: a befizetések nyilvántartása, könyvelése, bank rögzítése, hátralékok folyamatos figyelése, behajtásának előkészítése. Ügyfélfogadás, számlaegyeztetések, díjak és költségek nyilvántartása és számlázása, vevői analitika egyeztetése a főkönyvi egyezőség érdekében. Év végén a nyitott tételek egyeztetése és leltár készítése a mérleghez, a költségvetéshez és beszámolóhoz kapcsolódó adatszolgáltatás, egyéb kigyűjtések.
A munkakör betöltésének feltétele középiskolai vagy felsőfokú végzettség és közgazdasági szakképesítés vagy pénzügyi-számviteli szakképesítés; középiskolai végzettség vagy felsőfokú végzettség és OKJ-s gazdasági elemző és szakstatisztikai ügyintéző, banki ügyintéző vagy szakirányú felsőfokú végzettség.

A munkakör március 21-től tölthető be. Az önéletrajzokat és a motivációs leveleket e-mailben várják a drlukacs@bp16.hu címre.
Érdeklődni a 4011-480-as telefonszámon, illetve a 0620-4043419-es mobilszámon lehet.

Kapcsolódó Cikkek

 • Sminkbemutató szép lányokkal

  Sminkbemutató szép lányokkal

  Ahogy arra számítani is lehetett, a jelentős szakmai és közönségvisszhangot keltett, nemrég lezajlott, érdi rendezésű Pest Megye Szépe verseny döntőjében szereplő hölgyek sorra kapják a felkéréseket a szépségipar különféle területeiről.

 • A neandervölgyi ember készíthette az első barlangrajzokat

  A neandervölgyi ember készíthette az első barlangrajzokat

  A neandervölgyi ember készíthette a világ első barlangrajzait – állapította meg egy nemzetközi kutatócsoport, amely elsőként talált meggyőző bizonyítékot arra, hogy a neandervölgyieknek a Homo sapienshez hasonló művészi érzékük lehetett.

 • Szijjártó: A tengeri határokat is meg kell védeni

  Szijjártó: A tengeri határokat is meg kell védeni

  Az Európai Unió tengeri határát ugyanúgy meg kell védeni, mint ahogy Magyarország is képes volt arra, hogy megvédje az EU külső, szárazföldi határát – mondta el telefonon az MTI-nek pénteken Máltáról Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter.