EUR: 346,26 Ft
CHF: 321,37 Ft
2020. augusztus 04., kedd
Domonkos, Dominika

Egyéb XVI.kerület

Analitikus könyvelő kerestetik

Vagyonhasznosítási referens (analitikus könyvelő) munkakör betöltésére hirdet pályázatot az önkormányzat, határozatlan idejű közszolgálati jogviszonyra, hat hónap próbaidővel. A munkakör betöltőjének feladatai: a befizetések nyilvántartása, könyvelése, bank rögzítése, hátralékok folyamatos figyelése, behajtásának előkészítése. Ügyfélfogadás, számlaegyeztetések, díjak és költségek nyilvántartása és számlázása, vevői analitika egyeztetése a főkönyvi egyezőség érdekében. Év végén a nyitott tételek egyeztetése és leltár készítése a mérleghez, a költségvetéshez és beszámolóhoz kapcsolódó adatszolgáltatás, egyéb kigyűjtések.
A munkakör betöltésének feltétele középiskolai vagy felsőfokú végzettség és közgazdasági szakképesítés vagy pénzügyi-számviteli szakképesítés; középiskolai végzettség vagy felsőfokú végzettség és OKJ-s gazdasági elemző és szakstatisztikai ügyintéző, banki ügyintéző vagy szakirányú felsőfokú végzettség.

A munkakör március 21-től tölthető be. Az önéletrajzokat és a motivációs leveleket e-mailben várják a [email protected] címre.
Érdeklődni a 4011-480-as telefonszámon, illetve a 0620-4043419-es mobilszámon lehet.

Kapcsolódó Cikkek

  • Meghalt a híres filmrendező

    Hetvenhat éves korában meghalt Alan Parker angol filmrendező, forgatókönyvíró és producer, nevéhez olyan filmek fűződnek…

  • Húsban a jövő

    Húsban a jövő

    Minden adott ahhoz, hogy Kaposvár a térség fővárosává váljon, hangzott el a Kométa és a kormány között megszületett stratégiai együttműködési megállapodás aláírásakor.