EUR: 344,42 Ft
CHF: 319,97 Ft
2020. augusztus 06., csütörtök
Berta, Bettina

Egyéb XIV.kerület

Andrádi Zsanett most éppen vagány naíva

Andrádi Zsanett színművész (Fotó: Sáfár Tibor)

Andrádi Zsanett tökéletes Marilyn
(Fotó: Sáfár Tibor)

A Városliget melletti otthonából jár mindennap dolgozni a Pesti Magyar Színházba Andrádi Zsanett. Ellátogattunk a Sugar (Van, aki forrón szereti) című musical első öltözéses próbájára, és a nézőtéri büfében vártuk a vörös színésznőt, de egyszer csak a szőke Marilyn lépett oda hozzánk. Andrádi Zsanett ugyanis ebben az előadásban Monroe figurájának, Virágnak a bőrébe bújik.

− Nem Marilyn Monroe-t játszom, hanem egy szerepet, amit Marilyn tett ikonikussá, vagyis nekem a szerepet kell eljátszanom, és nem őt − magyarázta Andrádi Zsanett, aki lapunknak elmesélte, ő maga egyébként nagy Monroe-rajongó. − Annyi titok övezte, szinte lehetetlen lenne megfejteni, hogy valójában milyen ember is volt. Mindenkit elbűvölt, soha nem haragudtak rá, pedig állítólag rengeteget késett a forgatásokról, gyakran órákig állt a munka miatta. Én úgy gondolom, hihetetlenül okos nő lehetett, és szerintem borzasztóan bosszanthatta, hogy beskatulyázták a buta szöszi szerepébe, amiből nem tudott kitörni.


A szőkeséggel Andrádi Zsanett egyébként különös kapcsolatban van.

− Kisgyerekként vörösesszőke voltam, és sok barátnőm szőke. Megfigyeltem, hogy a nők szívesen barátkoznak hozzájuk hasonló típusokkal. Engem valahogy megijesztenek például a csíkszemű, sötét tónusú lányok. A boszorkaelképzelésem is vagy barna, vagy fekete − nevetett a színésznő és elárulta, hogy bár nincsenek szerepálmai, most talán mégis bevonzotta Virágot.


− Minden meghallgatásra úgy megyek el, hogy lesz, ami lesz, ám ha megkapom, megpróbálom kihozni magamból a maximumot. Ez most egy hihetetlenül izgalmas és jó munkafolyamat. Virág nem az a tipikus naiva, hiszen van benne egy csomó vagányság.

A Sugar próbái egyébként ottjártunkkor éppen a finisbe értek, még az előcsarnokban is táncpróba folyt. A színészekre ilyenkor fokozottan ráfér a feltöltődés. Zsanett a Városligetben szokott futni kikapcsolódásképpen, és mint mondja, szeret visszavonulni zuglói otthonába.

− Ismerem a környéken a boltosokat, a szomszédokat, a futós társakkal üdvözöljük egymást, minden olyan nyugodt, csendes, de közel van belvárosi nyüzsgés, és mivel sokat szinkronizálok, szerencsére Zuglóban sok szinkronstúdió is van.

Kapcsolódó Cikkek

  • Meghalt a híres filmrendező

    Hetvenhat éves korában meghalt Alan Parker angol filmrendező, forgatókönyvíró és producer, nevéhez olyan filmek fűződnek…

  • Húsban a jövő

    Húsban a jövő

    Minden adott ahhoz, hogy Kaposvár a térség fővárosává váljon, hangzott el a Kométa és a kormány között megszületett stratégiai együttműködési megállapodás aláírásakor.