EUR: 326,22 Ft
CHF: 289,05 Ft
2019. május 20., hétfő
Bernát, Felícia

Egyéb I.kerület II.kerület III.kerület

Az alagúton is átmegy a fonódó

Befejezték a Lánchíd budai hídfője alatti villamosalagút felújítását, ezért március közepétől teljes vonalán, Dél-Budától Óbudáig közlekedik a 19-es és a 41-es villamos is.

A Lánchíd budai hídfője alatt húzódó villamosalagút felújítását tavaly márciusában azért kezdték el, hogy minden, a budai fonódó hálózaton közlekedő villamostípus át tudjon haladni azon. Március második felétől ennek köszönhetően a teljes vonalán közlekedik a 19-es és a 41-es villamos: előbbi a Kelenföld vasútállomás M, utóbbi a Kamaraerdei Ifjúsági Park végállomásától Óbudáig, a Bécsi út/Vörösvári út végállomásig. Ettől kezdve a 109-es busz is végleges útvonalán, Óbuda, Bogdáni út és a Batthyány tér M+H között viszi az utasokat.

 

Budai fonódó villamos munkálatok, Clark Ádám tér, Széchenyi lánchíd, Alagút (Fotó: Keresztesi Balázs)

Elkészült a Lánchíd budai hídfője alatti villamosalagút

Kapcsolódó Cikkek

 • Rendbe tették a Rómait

  Rendbe tették a Rómait

  A Közösségi és Turisztikai Egyesület a Római-partért szervezésében második alkalommal tartottak nagytakarítást a Római-parton.

 • Családbarát Józsefvárost!

  Családbarát Józsefvárost!

  Gyermek- és családbarát városrészt szeretne létrehozni az önkormányzat Józsefvárosban. A kerületvezetés eddig is sokat tett a közbiztonság növelése, a környezet alakítása, az egészségügy és az oktatás-nevelés támogatása érdekében.

 • Száztíz új munkahely

  Száztíz új munkahely

  Száztíz új munkahelyet teremt a szerb tulajdonú, papírgyártással foglalkozó Drenik Hungary Kft. nyolcmilliárd forintos gyártási kapacitásnövelő és termékportfólió-bővítő beruházása Szolnokon – jelentette be a Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter.

 • Csak az UVSE tudta megállítani a lányokat

  Csak az UVSE tudta megállítani a lányokat

  A bajnokság második helyét szerezte meg a DUE- Maarsk Graphics női vízilabda csapata, amely egészen a fináléig menetelt, ahol csak a címvédő UVSE együttesének sikerült megállítania Mihók Attila tanítványait.