EUR: 329,44 Ft
CHF: 301,04 Ft
2019. december 15., vasárnap
Valér

Egyéb XX.kerület

Az egész Borsos família az SZTK sikeréért dolgozik

Borsos Vilmos kapusedzőként, Borsos Balázs erőnléti edzőként, ifjabb Borsos Vilmos pedig kapusként részese a Szigetszentmiklós labdarúgócsapatánál a bő keretnek. A klub honlapjának beszámolójából kiderül, utóbbi az U−17-es csapat tagja, ráadásul nemrég esett túl a posztváltáson.

– Nem az én ötletem volt, hogy kapus legyen, korábban a mezőnyben futballozott – mondta Borsos Vilmos. – Részt vett egy tornán, ahol nem volt a csapatnak kapusa, és ő állt a gólvonalra. Az eseményen ott volt Nyilasi Tibor is, aki csak annyit mondott, hogy vétek lenne nem védetni őt a jövőben. Hallgattunk rá. Nyáron az átigazolási időszakban készült először a felnőtt kerettel, amikor nem volt elég kapusunk. Az akkori edző, Horváth Ferenc kérte, hogy vigyem magammal az edzésekre. Elégedett volt vele, így végig ott volt. Vágó Attila is kérte, hogy most jöjjön velünk, mert neki sem volt rá panasza.


Érdekes a helyzet, hiszen a vezetőedző, Vágó Attila fia, Vágó Levente is a keret tagja, vagyis az edzéseken két apuka is figyeli a gyermekét.

– Ebből nekem nincs problémám, mert ha a helyzet úgy kívánja, letolom az edzéseken is – folytatta Borsos Vilmos. – Aztán otthon megdicsérem. Mindig olyan visszajelzést kap tőlem, amilyet érdemel. Nincs kivételezés.


A kapusedző nagyobbik fia, Balázs lényegében már kolléga, hiszen a szakmai stáb tagja. – Együtt megyünk reggel dolgozni – folytatta Vilmos. – Nagyon büszke vagyok rá, hogy munkát kapott. Látom, hogy mennyit dolgozik, és jó nézni, hogy komolyan veszi, amit csinál. A futballisták nem mindig mosolyognak az edzésein, de nem is kell.

A családból a hölgyektől sem áll távol a sport. Borsos Andrea az utánpótlásban dolgozik, Lili pedig az NB I-es Jászberény röplabdázója.

Kapcsolódó Cikkek

 • Nevezz és nyerj a Csarnok Kupán!

  Nevezz és nyerj a Csarnok Kupán!

  A 39 éves múlttal rendelkező Csarnok Kupa a térség egyik kiemelkedő téli teremlabdarúgó tornája, mely az elmúlt években nemzetközi eseménnyé nőtte ki magát.
  Az MLSZ Zala Megyei Igazgatóságának szakmai partnerségével rendezett tornára három kategóriában – Öregfiúk 2. (45+), Öregfiúk 1. (34+), Felnőttek – lehet nevezni.

 • Pár óra alatt elfogytak a jótékony sütik

  Pár óra alatt elfogytak a jótékony sütik

  A Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Önkormányzat idén már harmadik alkalommal rendezte meg a Karácsonyi Jótékonysági Vásárt, amit olyannyira nagy érdeklődés fogadott, hogy fél délelőtt alatt elkapkodták a süteményeket.