EUR: 312,95 Ft
CHF: 267,50 Ft
2018. március 24., szombat
Gábor, Karina

Egyéb XIII.kerület

Babaköszöntő csomagot kapnak a kicsik

CSECSEMŐBabaköszöntő csomagot vezetnek be a kerületben. A csomag  egy fehér babatakarót, kapucnis törülközőt, sapkát, partedlit és  bodyt tartalmaz, de található benne egy egy szoptatási tanácsadó füzet és egy gyerekbetegségekről és a kerületi gyermekintézményekről szóló információs füzet is. A csomag mellett a kisbabás családok igényelhetnek életkezdési támogatást is. Ennek összege 30 ezer forint, melyet a Start-számlára utal át az önkormányzat. A pályázat részletei szintén a babaköszöntő csomagban lévő információs füzetben találhatók, de alapfeltétel, hogy a kérelmező szülő a kérelem benyújtását megelőző egy évben kerületi lakcímmel rendelkezett és életvitelszerűen a XIII. kerületben élt.

Kapcsolódó Cikkek

 • Világrekordért emeltek

  Világrekordért emeltek

  Debrecenben már advent idején elkezdődött a családok éve. Ebben az időszakban a programok elsősorban a családokat szólították meg, de a rendezőelv továbbra is ez maradt – hangsúlyozta Széles Diána alpolgármester.

 • Szakmák sztárjai versenyeznek

  Szakmák sztárjai versenyeznek

  A Dunaferr középiskola hat diákja, valamint a Lorántffy egy tanulója jutott be a Szakma Sztár Fesztivál verseny idei döntőjébe. Az előválogatók után a Dunaferrből az épület- és szerkezetlakatos, hegesztő, ipari gépész és karosszérialakatos szakok képviselői, a Lorántffyból pedig egy leendő fodrász jutott a fináléba.

 • Kőbánya hajóra szállt

  Kőbánya hajóra szállt

  Az eredetileg kőszállítóként is funkcionáló A38 hajó régóta az igényes zenét preferálók kedvelt helye.