EUR: 311,14 Ft
CHF: 265,48 Ft
2018. március 20., kedd
Klaudia,

Egyéb XIII.kerület

Bacskai tarolt a Bocskain

Hatodszor diadalmaskodott Bacskai Balázs, a Vasas Európa-bajnok sportolója a 60. Bocskai István ökölvívó-emlékversenyen. A torna legjobb öklözőjének is megválasztották.

bacskai_sport

Bacskai Balázs és edzője, Erdei Zsolt a versenyen nyert serleggel

− Két év kihagyás után tértem vissza a versenyre − mondta lapunknak Bacskai Balázs. − Nagyon jó érzés ott lenni a viadalon, döntőbe jutni, majd a végén aranyat nyerni. A mezőny nagyon erős volt, sok jó külföldi bokszoló eljött. Én három meccset vívtam, és végül mindet egyhangú pontozással nyertem − összegzett Balázs, aki döntőbeli török ellenfelétől egyszer már kikapott. Jó bunyós, mindent elmond róla, hogy már kiharcolta az olimpiai szereplést.


− Összességében kezd visszaköszönni az Erdei Zsolttal való közös munka hatása, felszabadultabban, könnyedebben és talán látványosabban tudok bunyózni. Áprilisban kezdődnek a kvalifikációs versenyek, nyilván jót tett ez a győzelem az önbizalom szempontjából is, de addig még sok idő van, az ellenfelek is javulni fognak, nekem viszont nem lehet más célom, mint élni életem utolsó esélyével és kijutni az olimpiára.

Kapcsolódó Cikkek