EUR: 345,81 Ft
CHF: 321,72 Ft
2020. augusztus 08., szombat
László

Egyéb XI.kerület

Cseh Tamás-ösztöndíj

A kerületi énekes-előadóművészről nevezték el azt az ösztöndíjat, amelyre kortárs zenei tehetségek pályázhatnak. A Cseh Tamás-ösztöndíj 1–12 havi időtartamra adományozható. Az ösztöndíj havi összege minimum bruttó 50 ezer forint, de legfeljebb bruttó 75 ezer forint.

Erre azok jelentkezhetnek, akik a legalább öt éve – pályakezdő-ösztöndíj esetében három éve – XI. kerületi állandó lakóhellyel rendelkeznek. A Cseh Tamás zenei ösztöndíj évente legfeljebb egy fő részére adományozható. Nem pályázhat az a művész, aki más, a tárgyévre jóváhagyott ösztöndíjban részesül, vagy nappali tagozatos PhD-ösztöndíjas, illetve e rendelet alapján egymást követő két évben már valamelyik ösztöndíjban részesült. Az elnyert ösztöndíjakat adó- és járulékfizetési kötelezettség terheli. Pályázati adatlapok beszerezhetők a Polgármesteri Hivatal Ügyfélszolgálati Irodáján (Bocskai út 39–41.), illetve letölthetők az ujbuda.hu oldalról. A pályázat beadásának határideje: április 11.


Cseh Tamás nap Kőbányán (Fotó: Máté Krisztián)

A fiatal zenészek Cseh Tamás-napot is tartanak közösen

Kapcsolódó Cikkek

  • Meghalt a híres filmrendező

    Hetvenhat éves korában meghalt Alan Parker angol filmrendező, forgatókönyvíró és producer, nevéhez olyan filmek fűződnek…

  • Húsban a jövő

    Húsban a jövő

    Minden adott ahhoz, hogy Kaposvár a térség fővárosává váljon, hangzott el a Kométa és a kormány között megszületett stratégiai együttműködési megállapodás aláírásakor.