2020. augusztus 04., kedd
Domonkos, Dominika

Belföld

Edit Piaf, Mario Lanza és az első magyar akció reality…

Edit Piaf és Mario Lanza. Két nagyszerű énekes, akik fájdalmasan korán távoztak. A Kazán István Kamaraszínház, és két nagyszerű színész jóvoltából most mindenki megismerheti életüket. Ám ennél “ütősebb” produkcióra is készül a Kamaraszínhát és a Barnd színház közösen. Elkészült ugyanis az ország első realíty akciósorozata, a “Kárhozat újtán”.

Edith_Piaf_2016_1

Orbán Borbála játssza majd Edit Piafot (fotó: Telegdy István)

A Fészek Művészklub egyik legszebb, legpatinásabb termében, a Kellér szalonban sok érdekes dolog derült ki a három alkotással kapcsolatban. A Kelecsényi László tollából született “Árva madárka” című, Édith Piaf gyerekkori életéről szóló zenés játék főszereplője, Orbán Borbála egy rögtönzött bemutatón ének hangjával, naiv személyiségével átfogó képet nyújtott arról, milyen is  lesz Edith Piaf gyerekkori élete a bemutatón.


De Edit Piaf élete mellett a Margaréta Scholz tollából született “Egy áldott hang tragédiája”-nak köszönhetően a közeljövőben Mario Lanza életét is bemutatják egy zenés monodrámából. Bizony, amikor Pálinkás László, a darab címszereplője tartott bemutatót, még egy kicsit a levegő is megállt a teremben.

Úgy látszik Kriszt László rendező és Maximilian Kristóf producer,  tud valamit, hogy két ilyen tehetséges, sokra érdemes fiatalt fedeztek fel, adnak nekik lehetőséget a bemutatkozásra.


De a nagy dobás csak ezután következett: Keresztessy Zsolt és Ezüst Koppány bemutatta az ország első reality akció filmsorozatát, mely “A Kárhozat Útján” címet kapta. A részletekből kiderült, a film tele van dinamikával, erővel, nem csak a kaszkadőr jeleneteket illetőleg hanem a vágások és a zenék tekintetében is.

Mindhárom új bemutató érdekes lesz 2016-ben.
És hogy ezekre mikor kerül sor?
A lokal.hu elsőként adja majd közre a premierek dátumait!

Kapcsolódó Cikkek