2018. március 21., szerda
Benedek

Egyéb IV.kerület

Elnézést kért az UTE Bernd Storcktól

Telki, 2015. október 19. Bernd Storck, a magyar labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya beszél a Norvégia elleni Európa-bajnoki pótselejtező mérkőzés kapcsán tartott sajtótájékoztatón a Magyar Labdarúgó Szövetség telki edzőközpontjában 2015. október 19-én. A magyar válogatott november 15-én a Groupama Arénában lép pályára a norvégok ellen. MTI Fotó: Illyés Tibor

MTI Fotó: Illyés Tibor

A stadion bejáratánál szolgálatot teljesítő rendező mulasztása miatt nem jutott be a Szusza Ferenc Stadionba Bernd Storck, a magyar labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya. Legalábbis ezt állapította meg az Újpest FC belső vizsgálata.

Mint ahogy arról több médium is beszámolt, Bernd Storck az Újpest−Videoton bajnoki mérkőzést szerette volna a helyszínen megtekinteni segítőjével, Andreas Möllerrel, ám annak ellenére nem jutott be, hogy érvényes jeggyel és parkolási engedéllyel rendelkezett.


Az Újpest FC honlapjának közleménye szerint belső vizsgálatot rendelt el az ügyben, a térfigyelő kamerák felvételei alapján pedig kiderült, hogy a Szusza Ferenc Stadion bejáratánál szolgálatot teljesítő rendező követett el mulasztást, mivel nem találta Bernd Storck autójának rendszámát a nála lévő listán.

„Az ügy részletes kivizsgálása még tart, igyekszünk megtalálni a konkrét felelősöket, ezt követően pedig haladéktalanul megtesszük a szükséges lépéseket. Addig is elnézést kérünk az érintettektől, Bernd Storcktól, Andreas Möllertől, valamint a rendőrségtől, és mindent elkövetünk annak érdekében, hogy hasonló eset a jövőben ne fordulhasson elő” − áll a klub közleményében.

Címkék

Kapcsolódó Cikkek