EUR: 344,69 Ft
CHF: 319,85 Ft
2020. augusztus 05., szerda
Krisztina

Egyéb XV.kerület

Előadás-sorozat a csendes gyilkosról

egészségA szív- és érrendszeri betegségek okairól szervez előadás-sorozatot a Hetednapi Adventista Egyház a Pestújhelyi Közösségi Házban. Legközelebb március 22 -én a táplálkozással összefüggő daganatos megbetegedésekről lesz szó, április 5-én a daganatos betegségek lelki okai, április 19-én az elhízás rejtett okai és a tartós fogyás lehetősége, május 3-án a stresszkezelés nyolc lépésben, május 17-én a pajzsmirigyműködés, május 31-én pedig a méregtelenítés témaköre áll a fókuszban, Az előadók között van Tóth Gábor élelmiszer-ipari mérnök, Wolfgang Köbel fitoterapeuta, Szabó János pszichológus, Frend László életmódoktató. A kéthetenként kedd este megtartott előadások 18 órakor kezdődnek. Terembérleti hozzájárulás 300 forint. Az előadások célja a tájékoztatás, ügynöki tevékenységet nem folytatnak.

Kapcsolódó Cikkek

  • Meghalt a híres filmrendező

    Hetvenhat éves korában meghalt Alan Parker angol filmrendező, forgatókönyvíró és producer, nevéhez olyan filmek fűződnek…

  • Húsban a jövő

    Húsban a jövő

    Minden adott ahhoz, hogy Kaposvár a térség fővárosává váljon, hangzott el a Kométa és a kormány között megszületett stratégiai együttműködési megállapodás aláírásakor.