2019. május 21., kedd
Konstantin

Egyéb XV.kerület

Előadás-sorozat a csendes gyilkosról

egészségA szív- és érrendszeri betegségek okairól szervez előadás-sorozatot a Hetednapi Adventista Egyház a Pestújhelyi Közösségi Házban. Legközelebb március 22 -én a táplálkozással összefüggő daganatos megbetegedésekről lesz szó, április 5-én a daganatos betegségek lelki okai, április 19-én az elhízás rejtett okai és a tartós fogyás lehetősége, május 3-án a stresszkezelés nyolc lépésben, május 17-én a pajzsmirigyműködés, május 31-én pedig a méregtelenítés témaköre áll a fókuszban, Az előadók között van Tóth Gábor élelmiszer-ipari mérnök, Wolfgang Köbel fitoterapeuta, Szabó János pszichológus, Frend László életmódoktató. A kéthetenként kedd este megtartott előadások 18 órakor kezdődnek. Terembérleti hozzájárulás 300 forint. Az előadások célja a tájékoztatás, ügynöki tevékenységet nem folytatnak.

Kapcsolódó Cikkek

 • Jól halad az építkezés

  Jól halad az építkezés

  Hónapok óta gőzerővel építik a Bujtosi Uszodát. Tavaly októberben tették le az alapkövet, most pedig már a kiszolgálóblokkok födémbetonozásán dolgoznak.

 • Rendbe tették a Rómait

  Rendbe tették a Rómait

  A Közösségi és Turisztikai Egyesület a Római-partért szervezésében második alkalommal tartottak nagytakarítást a Római-parton.

 • Családbarát Józsefvárost!

  Családbarát Józsefvárost!

  Gyermek- és családbarát városrészt szeretne létrehozni az önkormányzat Józsefvárosban. A kerületvezetés eddig is sokat tett a közbiztonság növelése, a környezet alakítása, az egészségügy és az oktatás-nevelés támogatása érdekében.