2018. március 24., szombat
Gábor, Karina

Egyéb III.kerület

Figyelem, forgalomkorlátozás!

Várhatóan március 15-éig a III. kerületi Pomázi úton és az Aranyhegyi úton a meglévő terelések és lezárások mellett további jelentős forgalomkorlátozásra kell számítani – közölte a Budapesti Közlekedési Központ (BKK).

Budapest, 2016. január 6. Forgalmirend-változás és sávlezárás a budapesti Árpád fejedelem útján a Gróf Eszterházy János rakparton végzett támfalmegerősítés munkálatai miatt 2016. január 6-án. MTI Fotó: Szigetváry Zsolt

Fotó : MTI

A téli leállást követően ugyanis folytatódnak a Budapest–Esztergom vasútvonal fejlesztéséhez kapcsolódó út- és közműépítési munkálatok, ezek várhatóan március közepéig elhúzódnak. A Pomázi úton, a Törökkő utcai becsatlakozás térségében 60 méter hosszan sávlezárásra kell számítani, ezért a munkaterület mellett jelzőlámpás forgalomirányítással egy sávon váltakozó irányban haladhat majd a közúti forgalom. A kivitelezés idején a Csillaghegyi út a Bojtár utca felől zsákutcává válik.


A másik korlátozással érintett terület az építés alatt álló Pomázi úti felüljáró északi oldalánál lesz. A Bécsi út felé vezető jelenlegi egyirányú ágat lezárják, emiatt a forgalmat mindkét irányban újból a Csillaghegy felé terelik. Az Aranyhegyi út építéséhez kapcsolódóan a Rozsda utca magasságában mintegy 150 méter hosszú szakaszon jelzőlámpás irányítással szabályozott félpályás útlezárás lesz.

Kapcsolódó Cikkek

 • Világrekordért emeltek

  Világrekordért emeltek

  Debrecenben már advent idején elkezdődött a családok éve. Ebben az időszakban a programok elsősorban a családokat szólították meg, de a rendezőelv továbbra is ez maradt – hangsúlyozta Széles Diána alpolgármester.

 • Szakmák sztárjai versenyeznek

  Szakmák sztárjai versenyeznek

  A Dunaferr középiskola hat diákja, valamint a Lorántffy egy tanulója jutott be a Szakma Sztár Fesztivál verseny idei döntőjébe. Az előválogatók után a Dunaferrből az épület- és szerkezetlakatos, hegesztő, ipari gépész és karosszérialakatos szakok képviselői, a Lorántffyból pedig egy leendő fodrász jutott a fináléba.

 • Kőbánya hajóra szállt

  Kőbánya hajóra szállt

  Az eredetileg kőszállítóként is funkcionáló A38 hajó régóta az igényes zenét preferálók kedvelt helye.