EUR: 310,79 Ft
CHF: 265,66 Ft
2018. március 19., hétfő
József, Bánk

Egyéb XII.kerület

Figyelembe veszi a lakók érdekeit a TE

Csörsz utca, lakóház (Fotó: Keresztesi Balázs)

A multifunkciós sportcsarnokot a Csörsz utcai házaktól legalább 100 méteres távolságra helyezik el

A Testnevelési Egyetem campusának fejlesztéséhez a kormány 36,8 milliárd forint támogatást biztosít. Az elkészült tervekről egyeztetést folytattak a Hegyvidék önkormányzatával és a környékbeli lakók képviselőivel. Az itt élők szempontjait figyelembe véve átalakították a Csörsz utcai sporttelepre vonatkozó elképzeléseket: a multifunkciós sportcsarnokot a Hegyalja út felőli oldalon, a Csörsz utcai házaktól legalább 100 méteres távolságra helyezik el, ezért az a lakók kilátását nem zavarja és árnyékot sem vet majd az épületekre. A szomszédos közparkból egyetlen négyzetcentimétert sem vesznek el, és arra is ügyeltek, hogy a sportcsarnok buszokkal, autókkal való megközelítése ne a Csörsz utca felől történjen. (12.)

Testnevelési Egyetem, TF (Fotó: Keresztesi Balázs)

Kompromisszumos megoldás született a Testnevelési Egyetem campusának fejlesztéséről

Kapcsolódó Cikkek

  • Francia rekorder darab a csabai színpadon

    Francia rekorder darab a csabai színpadon

    Igazi világsiker premierjére készül a Békéscsabai Jókai Színház társulata. Bár a darabot csak április 6-tól láthatja a közönség, Seregi Zoltán színházigazgató már az évad kezdetekor ezt az előadást jelölte meg a talán legjobban várt alkotásként.

  • Kisdiákok nagy szavalása

    Kisdiákok nagy szavalása

    Harmincöt gyermek mérettette meg magát a kistérségi versmondóversenyen, amelyet már több éve a hódmezővásárhelyi Liszt Ferenc Ének-zenei Általános Iskola szervez meg.