2020. augusztus 11., kedd
Zsuzsanna, Tiborc

Egyéb XVII.kerület

Folytatódnak az útfelújítások

Legutóbbi ülésén a kerületi képviselő-testület megtárgyalta a főváros által elfogadott 2016-os költségvetést. Ebben három és fél milliárd forintnyi KÖZ-TÉR pályázatot hirdetnek meg és több főutat is felújítanak. A kerület idei költségvetése a következő felújításokat tartalmazza: a Flamingó utca, a Helikopter út és az Egészségház utca burkolata megújulhat, valamint a városhatárig teljes burkolatcserét hajtanak végre a Péceli úton. A Fő téren a Ferihegyi út és a Pesti út találkozásánál a Ferihegyi út önálló balra, jobbra kanyarodó és önálló, egyenesen haladó sávot kap. Bár nem kerületi utak, de az idei költségvetés részeként felújítják a Keresztúri utat a kerülethatártól a vasúti átjáróig. Ezt teszik a Bökényföldi és a Cinkotai úttal, de mivel ezek kerékpárutakat is magukba foglalnak, az engedélyezési eljárás eltolódhat 2017-re.

Kapcsolódó Cikkek

  • Meghalt a híres filmrendező

    Hetvenhat éves korában meghalt Alan Parker angol filmrendező, forgatókönyvíró és producer, nevéhez olyan filmek fűződnek…

  • Húsban a jövő

    Húsban a jövő

    Minden adott ahhoz, hogy Kaposvár a térség fővárosává váljon, hangzott el a Kométa és a kormány között megszületett stratégiai együttműködési megállapodás aláírásakor.