2018. március 18., vasárnap
Sándor, Ede

Egyéb I.kerület XII.kerület

Frankofón Filmnapok

A Fő utcában működő Francia Intézet jóvoltából február 26-tól április 2-ig dúskálhatnak a jobbnál jobb filmekben a francia nyelv és kultúra szerelmesei. A Frankofón Filmnapok keretében a francia alkotások legjavát ismerheti meg a közönség. A vetítéseken olyan sztárokkal találkozhatunk a mozivásznon, mint Isabelle Huppert, Omar Sy, Vincent Cassel, Guillaume Canet, Mathieu Amalric vagy Gérard Depardieu. A legújabb francia filmek mellett kanadai, görög alkotások és nemzetközi koprodukciók is szerepelnek a programban. A Frankofón Filmnapok és Fesztivál részletes programfüzete a http://bit.ly/Frankofon-Filmnapok-Fesztival_2016_programfuzet (PDF) oldalon olvasható. Az eseményt a Facebookon – https://www.facebook.com/events/1711694752408714/ – is követhetik az érdeklődők.

Gérard Depardieu Loulou-A vagány


Kapcsolódó Cikkek

  • Francia rekorder darab a csabai színpadon

    Francia rekorder darab a csabai színpadon

    Igazi világsiker premierjére készül a Békéscsabai Jókai Színház társulata. Bár a darabot csak április 6-tól láthatja a közönség, Seregi Zoltán színházigazgató már az évad kezdetekor ezt az előadást jelölte meg a talán legjobban várt alkotásként.

  • Kisdiákok nagy szavalása

    Kisdiákok nagy szavalása

    Harmincöt gyermek mérettette meg magát a kistérségi versmondóversenyen, amelyet már több éve a hódmezővásárhelyi Liszt Ferenc Ének-zenei Általános Iskola szervez meg.