EUR: 311,14 Ft
CHF: 265,48 Ft
2018. március 20., kedd
Klaudia,

Életmód

Gáspár Evelin harminckilós fogyásával motivál

Royal Shape megnyitó Gáspár Evelinnel (Fotó: Keresztesi Balázs)

Rénes Szilvia (balról), Gáspár Evelin és a Royal Shape első csapata
(Fotó: Keresztesi Balázs)

Egy hónapja dolgozik együtt Rénes Szilvia és fogyókúrás csapata.  A tanácsadó és személyi edző legutóbb Gáspár Evelint hívta meg, hogy a fiatal lány példájával motiválja azokat a lányokat és asszonyokat, akik belevágtak az életmódváltásba.

A Royal Shape Life program elindítója, Rénes Szilvia a jelentkezőktől azt kérte, hogy egy motivációs levélben meséljék el, miért szeretnének változtatni szokásaikon. Az első csapattal egy hónapja dolgozik együtt: személyre szabott edzés, étrend és testkezelések garantálják a sikert. A kis csapat fogyókúrás vacsorával ünnepelte  az eddig leolvasztott kilókat, amelyre Gáspár Evelint is meghívták. A fiatal lány az elmúlt években közel 30 kiló súlyfeleslegtől szabadult meg.


– Száz kiló voltam 14 éves koromban – mesélte Evelin. – Azóta  diétázom és 16 éves korom óta edzek, most 73 kiló vagyok. Még ötöt szeretnék leadni, iszonyatosan keményen küzdök érte. Átalakulásom történetét sokan követik az interneten, és örülök, hogy most személyesen is beszélhetek róla – mondta Gáspár Evelin, aki hosszan beszélgetett a Royal Shape csapattal. – Nagyon jó, hogy hétköznapi csajokkal találkozhattam. Gyerekük van, esküvőre készülnek, irodai dolgozók, igazi csajok, nem műnők – lelkesedett Evelin.

Rénes Szilvia életmód-tanácsadó, személyi edző fontosnak tartja, hogy motivációként sikeres példa álljon a fogyókúrázók előtt.


– Rengeteg erőt ad egy olyan ember, aki már  változtatott az életén, lefogyott és sokat tesz az egészségéért. Ez a fogyasztóprogram komplexen kezeli a súlyproblémát. Nem csak egy edzés, nem csak egy étkezési tanácsadás, hanem egy új életmód kezdete. Kívülről és belülről is támadjuk a zsírt, hogy örökre megszabaduljunk tőle.

Kapcsolódó Cikkek