EUR: 346,26 Ft
CHF: 321,37 Ft
2020. augusztus 04., kedd
Domonkos, Dominika

Életmód

Gáspár Evelin harminckilós fogyásával motivál

Royal Shape megnyitó Gáspár Evelinnel (Fotó: Keresztesi Balázs)

Rénes Szilvia (balról), Gáspár Evelin és a Royal Shape első csapata
(Fotó: Keresztesi Balázs)

Egy hónapja dolgozik együtt Rénes Szilvia és fogyókúrás csapata.  A tanácsadó és személyi edző legutóbb Gáspár Evelint hívta meg, hogy a fiatal lány példájával motiválja azokat a lányokat és asszonyokat, akik belevágtak az életmódváltásba.

A Royal Shape Life program elindítója, Rénes Szilvia a jelentkezőktől azt kérte, hogy egy motivációs levélben meséljék el, miért szeretnének változtatni szokásaikon. Az első csapattal egy hónapja dolgozik együtt: személyre szabott edzés, étrend és testkezelések garantálják a sikert. A kis csapat fogyókúrás vacsorával ünnepelte  az eddig leolvasztott kilókat, amelyre Gáspár Evelint is meghívták. A fiatal lány az elmúlt években közel 30 kiló súlyfeleslegtől szabadult meg.


– Száz kiló voltam 14 éves koromban – mesélte Evelin. – Azóta  diétázom és 16 éves korom óta edzek, most 73 kiló vagyok. Még ötöt szeretnék leadni, iszonyatosan keményen küzdök érte. Átalakulásom történetét sokan követik az interneten, és örülök, hogy most személyesen is beszélhetek róla – mondta Gáspár Evelin, aki hosszan beszélgetett a Royal Shape csapattal. – Nagyon jó, hogy hétköznapi csajokkal találkozhattam. Gyerekük van, esküvőre készülnek, irodai dolgozók, igazi csajok, nem műnők – lelkesedett Evelin.

Rénes Szilvia életmód-tanácsadó, személyi edző fontosnak tartja, hogy motivációként sikeres példa álljon a fogyókúrázók előtt.


– Rengeteg erőt ad egy olyan ember, aki már  változtatott az életén, lefogyott és sokat tesz az egészségéért. Ez a fogyasztóprogram komplexen kezeli a súlyproblémát. Nem csak egy edzés, nem csak egy étkezési tanácsadás, hanem egy új életmód kezdete. Kívülről és belülről is támadjuk a zsírt, hogy örökre megszabaduljunk tőle.

Kapcsolódó Cikkek

 • Tudta? Ezekre is jó az ecet

  Tudta? Ezekre is jó az ecet

  Nagyon sokan a drága tisztítószereket vásárolják, mivel abban reménykednek, hogy végre tiszta lesz a gáztűhelyük, ragyogni fognak az odakozmált edényeik.

 • Tenyerünkön hordozzuk a különlegességünket

  Tenyerünkön hordozzuk a különlegességünket

  A tenyérből való olvasás az emberi sorsot illetően, nem új keletű tudomány. Sok-sok évszázadnyi tapasztalat alapján állítják, hogy vannak bizonyos vonalak, amelyekből következtetni lehet az illető személyiségére. Ilyen az „életvonal”. Az apost.com szerint világszerte sok ember hisz abban, hogy a tenyerünkön lévő vonalak sok mindent felfedhetnek a személyiségünkről és még a jövőt is segíthetnek megjósolni.

 • 5 tipp, hogy szépeket álmodjon

  5 tipp, hogy szépeket álmodjon

  Időjárási frontok jönnek és mennek, ezekben mindenkinek volt része mostanában. Gyakran panaszkodnak embertársaink, hogy nehezen tudnak elaludni.

 • Meghökkentő bőr- és szépségápolási tanácsok

  Meghökkentő bőr- és szépségápolási tanácsok

  A szép és üde bőr mindannyiunk vágya, amelyet az egészséges táplálkozás mellett bőrtípusunk ismeretében és a megfelelő szépészeti praktikákkal érhetünk el – szerencsére a mai világban választhatunk a tradicionális és a modern eljárások közül is.