2019. május 21., kedd
Konstantin

Egyéb XIX.kerület

Hó végéig kell végezniük a kátyúzással

Az önkormányzat tájékoztatása szerint március végéig befejezik a téli fagy okozta útkárok rendbetételét. A lakossági bejelentések alapján összeállított listát már december óta gyűjtik. A Vagyongazdálkodási és Városüzemeltetési Iroda vezetője elmondta, annak ellenére, hogy rövid és enyhe volt az idei tél, mégis nagyon sok bejelentés érkezett a kispestiektől. Patek Gábor hozzátette, az illetékes iroda és az útfelügyelők ellenőrzése mellett a helyiek segítségére is számítanak, ha valaki úthibát lát, azt telefonon a 06-1-3474-533-as telefonszámon, illetve a [email protected], valamint a [email protected] e-mail-címen jelentheti.

katyuzas

(fotó: kispest.hu)

Címkék

Kapcsolódó Cikkek

 • Rendbe tették a Rómait

  Rendbe tették a Rómait

  A Közösségi és Turisztikai Egyesület a Római-partért szervezésében második alkalommal tartottak nagytakarítást a Római-parton.

 • Családbarát Józsefvárost!

  Családbarát Józsefvárost!

  Gyermek- és családbarát városrészt szeretne létrehozni az önkormányzat Józsefvárosban. A kerületvezetés eddig is sokat tett a közbiztonság növelése, a környezet alakítása, az egészségügy és az oktatás-nevelés támogatása érdekében.

 • Száztíz új munkahely

  Száztíz új munkahely

  Száztíz új munkahelyet teremt a szerb tulajdonú, papírgyártással foglalkozó Drenik Hungary Kft. nyolcmilliárd forintos gyártási kapacitásnövelő és termékportfólió-bővítő beruházása Szolnokon – jelentette be a Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter.