2020. augusztus 05., szerda
Krisztina

Sport

Jegyet vegyenek! Van még!

Óriási érdeklődés övezi a magyar válogatott Európa-bajnoki mérkőzéseit, és bizony sok magyar szurkoló lemaradt a február 1-jéig megvásárolható jegyekről. Ám most itt az újabb esély: megnyílt a jegybörze, amelyen még lehet belépőhöz jutni.

Belfast, 2015. szeptember 8. Magyar szurkolók a 2016-os labdarúgó Európa-bajnokság selejtezői F csoportjának nyolcadik fordulójában játszott Észak-Írország-Magyarország mérkőzésen a belfasti Windsor Park Stadionban 2015. szeptember 7-én. A találkozó 1-1-es döntetlennel zárult. (MTI/EPA/Andrew Paton)

Most még vehetnek jegyet a magyar szurkolók (fotó:mti)

A jegybörzén azok a drukkerek értékesíthetik belépőiket, akik akkor vették meg, amikor még ki sem derült, hogy mely csapatok jutnak ki az Európa-bajnokságra. Nagyon fontos tudni, hogy azok a szurkolók, akik a december 15. és január 18. közti értékesítési szakaszban vásároltak jegyet, nem értékesíthetik azokat a börzén.


A helyieket is érdekli a magyar csapat

Sokan arra számítanak, hogy a semleges szurkolók nem éppen az osztrák–magyar vagy az Izland–Magyarország mérkőzésre lesznek kíváncsiak, így a börzén könnyebben szerezhetnek jegyet. Csapatunk sorrendben Bordeaux-ban, Marseille-ben és Lyonban lép majd pályára, és a helyi szervezők mindenhonnan arról számoltak be, hogy a magyar válogatott csoportmérkőzései iránt is jelentős az érdeklődés a helyiek részéről, ennek megfelelően várhatóan nagy számban lesznek jelen semleges szurkolók a mérkőzéseinken.

 

– A börze március 9-én 12 órakor indult – tudta meg a Lokál Sipos Jenőtől, az MLSZ sajtószóvivőjétől. – Ettől az időponttól lehet feltenni a fölösleges jegyeket az UEFA jegyértékesítéssel foglalkozó hivatalos weblapjára. Azok a szurkolók, akik belépőket vásárolnának, az eladó jegyek közül azonnali fizetéssel vehetnek a kiválasztott mérkőzésre vagy akár több meccsre is. Továbbra is él azonban az a megkötés, hogy egy személy egy mérkőzésre legfeljebb négy belépőt vásárolhat. Sőt, arról kevés szó esett eddig, hogy az ugyanazon a napon rendezett két különböző összecsapásra nem vehet belépőt ugyanaz a személy.

Mint megtudtuk, a készlet várhatóan óráról órára változik majd, ezért aki egy adott pillanatban nem talál jegyet, annak is érdemes gyakran ellenőriznie az UEFA jegyvásárlási platformját. A nemzetközi szövetség arra is figyelt, hogy jegyüzérek még véletlenül se tűnjenek fel a börzén, ezért a belépőket csak az UEFA által megszabott eredeti áron lehet értékesíteni.


Mint Sipos Jenő elmondta, ha a jegybörzével kapcsolatban valakinek kérdése lenne, azt az [email protected] e-mail- címen felteheti.

A magyar válogatott Európa-bajnoki mérkőzései:

Június 14., 18 óra: Ausztria-Magyarország (Bordeaux)
Június 18., 18 óra: Izland-Magyarország (Marseille)
Június 22., 18 óra: Magyarország-Portugália (Lyon)

Kapcsolódó Cikkek