EUR: 344,85 Ft
CHF: 321,21 Ft
2020. augusztus 11., kedd
Zsuzsanna, Tiborc

Extra

Jönnek a Kismenők!

Április 9-én indul a TV2 legújabb szuperprodukciója, a Kismenők, amelynek Ördög Nóra és Tilla Attila lesznek a műsorvezetői. A szerdai sajtóeseményen bemutatták a műsor négy zsűritagját: Ábel Anita színésznő-műsorvezetőt, Lajtai Kati énekesnőt, Apáti Bence balettművészt és Hajós András dalszerzőt.

Kismenők, TV2 sajtáj   (Fotó: Máté Krisztián)

Hátul: Tilla és Ördög Nóra Lent: Lajtai Kati, Hajós András, Ábel Anita és Apáti Bence

28 produkció, 100 pont


Két 14 produkciós csapat fog versengeni a nézők és a zsűritagok kegyeiért. Tillára és Nórira nem csak a műsor vezetése hárul, hanem a két csapatnak a kapitányai is ők lesznek. “Ének, tánc és egyéb kategóriában válogattunk 5-16 éves gyerekeket a csapatunkba – mondta Tilla. 100-120 olyan gyerek jutott be az előválogatóba, akik éneklésben, táncban, színjátszásban, hangszeres játékban, akrobata mutatványokban vagy egyéb más területen kimagasló képességekkel bírnak.”

Ábel nem vesztette el a gyerekkorát, Lajtai Kati várandósan zsűrizik


A színész-műsorvezetőnő 4 éves kora óta áll a színpadon, de a ma napig van benne egy egészséges izgalom, ha a világot jelentő deszkákra kell állnia, hiszem már gyermekszínészként egy egész ország imádta. Nem érezte hátrányát a korai hírnévnek és saját bevallása szerint nem vesztette el a gyerekkorát. Lajtai Kati énekesnőről eddig csupán barátai és családja tudta, hogy kisfiával várandós. Az ötödik hónapban lévő zsűritagnak nagyon szerencsésen alakult az élete, mivel jó tanuló volt, de ettől függetlenül szülei támogatták abban a döntésében, hogy a zenének szenteli az életét.

Apáti nem akar szigorú lenni, Hajós meg csak “Andriska”

Az ország egyik legismertebb balettművészének a modell karrier sem ismeretlen adoniszi alkata miatt. A kétgyerekes apuka igen szigorú oktatásban részesült kisiskolás kora óta, de nem érzi úgy, hogy ő lesz majd a legszigorúbb zsűritag a csapatban. A zenész-humorista Hajós András elmondása szerint tulajdonképpen egy 12 éves gyerek, aki most jelen pillanatban egy 47 éves, 100 kilós pasi testében él. Andriska, ahogy nevezete magát, korábban már tanúbizonyságát tette annak, hogy ért a gyerekek nyelvén, hiszen az Ének iskolája című, szintén TV2-es sikerműsorban már bizonyított tanárként.

Mi is döntünk a gyerekek sorsáról, viszont mindenki nyer!

4 élő és 4 felvett műsort láthatnak a nézők áprilistól, ahol több mint 100 gyereket ismerhetünk meg, majd a későbbiekben a végső 28 produkcióért izgulhatunk a szombati élő showműsorok alatt. A zsűri 0-25 pontig pontozhat a nézők a már letölthető a TV2 Live applikáción keresztül, ahol már most exkluzív tartalmakat olvashatnak a Kismenőkről. Fontos leszögezni, hogy mindenki nyer, aki az élőadásba jut, ugyanis a műsornak feltett célja a tehetséggondozás. A nyertest 2 millió forintos támogatást nyer tanulmányai folytatásához, de minden, az élőshowban részt vevő “kismenő” 100.000 forinttal lesz gazdagabb.

Kapcsolódó Cikkek