EUR: 311,28 Ft
CHF: 265,26 Ft
2018. március 20., kedd
Klaudia,

Egyéb XV.kerület

Jövőre épülhet meg a zajvédő fal

Szőnyi út M3 forgalom, dugó

2017 elejére épülhet meg a zajvédő fal az M3-as autópálya Wesselényi utca és Szentmihályi út közötti szakaszán − tudhattuk meg az önkormányzati lakossági fórumon.

Az M3-as autópálya bevezető szakaszán, a Wesselényi utca és a Szentmihályi út között 2013 óta ígérik a zajvédő fal megépítését. Az autópálya környezetében élők 2013-ban már petícióval és aláírásgyűjtéssel is tiltakoztak a fal hiánya miatt.

A BKK a lakossági fórumon megjelentek között gyors közvélemény-kutatást végzett, arra keresve választ, mit szeretnének a lakók: tömör vagy átlátszó falat?  A visszajelzések alapján valószínűleg a vegyes változat fog megépülni: e szerint alul, körülbelül 1,5 méterig tömör lesz a fal, e fölött pedig átlátszó. A környéken térfigyelő kamerákat is telepíthetnek a közbiztonság érdekében.

Címkék

Kapcsolódó Cikkek

  • Francia rekorder darab a csabai színpadon

    Francia rekorder darab a csabai színpadon

    Igazi világsiker premierjére készül a Békéscsabai Jókai Színház társulata. Bár a darabot csak április 6-tól láthatja a közönség, Seregi Zoltán színházigazgató már az évad kezdetekor ezt az előadást jelölte meg a talán legjobban várt alkotásként.

  • Kisdiákok nagy szavalása

    Kisdiákok nagy szavalása

    Harmincöt gyermek mérettette meg magát a kistérségi versmondóversenyen, amelyet már több éve a hódmezővásárhelyi Liszt Ferenc Ének-zenei Általános Iskola szervez meg.