EUR: 345,00 Ft
CHF: 320,93 Ft
2020. augusztus 13., csütörtök
Ipoly

Egyéb XV.kerület

Jövőre épülhet meg a zajvédő fal

Szőnyi út M3 forgalom, dugó

2017 elejére épülhet meg a zajvédő fal az M3-as autópálya Wesselényi utca és Szentmihályi út közötti szakaszán − tudhattuk meg az önkormányzati lakossági fórumon.

Az M3-as autópálya bevezető szakaszán, a Wesselényi utca és a Szentmihályi út között 2013 óta ígérik a zajvédő fal megépítését. Az autópálya környezetében élők 2013-ban már petícióval és aláírásgyűjtéssel is tiltakoztak a fal hiánya miatt.

A BKK a lakossági fórumon megjelentek között gyors közvélemény-kutatást végzett, arra keresve választ, mit szeretnének a lakók: tömör vagy átlátszó falat?  A visszajelzések alapján valószínűleg a vegyes változat fog megépülni: e szerint alul, körülbelül 1,5 méterig tömör lesz a fal, e fölött pedig átlátszó. A környéken térfigyelő kamerákat is telepíthetnek a közbiztonság érdekében.

Címkék

Kapcsolódó Cikkek

  • Meghalt a híres filmrendező

    Hetvenhat éves korában meghalt Alan Parker angol filmrendező, forgatókönyvíró és producer, nevéhez olyan filmek fűződnek…

  • Húsban a jövő

    Húsban a jövő

    Minden adott ahhoz, hogy Kaposvár a térség fővárosává váljon, hangzott el a Kométa és a kormány között megszületett stratégiai együttműködési megállapodás aláírásakor.