2020. augusztus 11., kedd
Zsuzsanna, Tiborc

Egyéb X.kerület

Kedvezményes nyaralásra lehet pályázni

A kőbányai nyugdíjasok kedvezményes nyaralásra pályázhatnak az önkormányzat Balatonalmádiban lévő üdülőjébe. Az üdülési turnusok (7 nap, 5 éjszaka): május 2. és 7. között, május 23. és 28. között, május 30. és június 4. között,  szeptember 5. és 10. között, szeptember 12. és 17. között, szeptember 19. és 24. között és  szeptember 26. és október 1. között.

Az elhelyezés 2-3-4 ágyas szobákban történik, a résztvevők az utazás megkezdése előtt, a helyszínen 2000 forint/hét egyéni részvételi hozzájárulást, valamint 460 forint/éjszaka idegenforgalmi adót (összesen: 4300 forint) fizetnek, az önkormányzat biztosítja a szállást, az étkezést és az utazást.  A pályázaton az a bejelentett kőbányai lakóhellyel vagy tartózkodási hellyel rendelkező, a Nyugdíjfolyósító Igazgatóság által biztosított pénzellátásban részesülő személy vehet részt, aki vállalja az egyéni részvételi hozzájárulás és az idegenforgalmi adó utazás megkezdése előtt történő megfizetését, vállalja, hogy az utazás megkezdése előtt orvosi igazolást nyújt be arról, hogy az utazásra alkalmas egészségi állapotban van és közösségben tartózkodhat, 2014–2015-ben az önkormányzat által támogatott üdülésben nem vett részt. A pályázatokat egy példányban, papíralapon, március 25-én 12 óráig lehet benyújtani a Budapest Főváros X. kerület Kőbányai Polgármesteri Hivatal Humánszolgáltatási Főosztály Szociális és Egészségügyi Osztály titkárságán – Budapest X. kerület, Szent László tér 29. fszt. 33. A pályázattal kapcsolatban bővebb felvilágosítás kérhető Gózonné Genszky Gabriellától (tel.: 433-8353). A pályázati adatlap igényelhető a Szociális és Egészségügyi Osztály titkárságán vagy letölthető a www.kobanya.hu honlapról.


valáció

Kapcsolódó Cikkek

  • Meghalt a híres filmrendező

    Hetvenhat éves korában meghalt Alan Parker angol filmrendező, forgatókönyvíró és producer, nevéhez olyan filmek fűződnek…

  • Húsban a jövő

    Húsban a jövő

    Minden adott ahhoz, hogy Kaposvár a térség fővárosává váljon, hangzott el a Kométa és a kormány között megszületett stratégiai együttműködési megállapodás aláírásakor.