2020. augusztus 12., szerda
Klára

Egyéb XVIII.kerület

Kizöldül a piac

Kerületi apró virágoskertek címmel kertépítő versenyt hirdet óvodások, általános iskolások, valamint a gondozási központok ellátottjai részére az önkormányzat. A feladat, hogy egy 100-szor 80 centiméteres ágyásban a jelentkezők kialakítsák fantáziakertjüket a lőrinci piac Haladás utcai buszmegállója mögötti területen május 28-án. Jelentkezni az önkormányzat műszaki, építéshatósági és környezetvédelmi irodájának környezetvédelmi csoportjánál lehet március 11-én 13 óráig postai úton, vagy a [email protected] e-mail-címen. A jelentkezéshez csatolni kell az elkészített terveket, hogy beszerezhessék az azokban szereplő növényeket, melyeket díjmentesen bocsátanak a résztvevők rendelkezésére és a helyszínre is szállítják. A növények mellé kihelyezhetők tartós díszek és kiegészítők. A versenyről Forgács Editnél, a környezetvédelmi csoport munkatársánál lehet érdeklődni a +36-1-296-1300/1314-es telefonszámon vagy a fenti e-mail-címen.

Lakatos ltp iskola Közösségi kert ( Fotó: Sáfár Tibor )

A lőrinci piac mögötti terület teljesen új színben tündökölhet (Fotó: Sáfár Tibor )


Kapcsolódó Cikkek

  • Meghalt a híres filmrendező

    Hetvenhat éves korában meghalt Alan Parker angol filmrendező, forgatókönyvíró és producer, nevéhez olyan filmek fűződnek…

  • Húsban a jövő

    Húsban a jövő

    Minden adott ahhoz, hogy Kaposvár a térség fővárosává váljon, hangzott el a Kométa és a kormány között megszületett stratégiai együttműködési megállapodás aláírásakor.