2020. augusztus 04., kedd
Domonkos, Dominika

Egyéb XIV.kerület

Közlekedési referens kerestetik

A Zuglói Polgármesteri Hivatal közlekedési referenst keres. A határozatlan idejű közszolgálati munkára március 4-ig lehet jelentkezni. A pályázat feltétele magyar állampolgárság, cselekvőképesség, büntetlen előélet, főiskola, egyetemi vagy főiskolai szintű műszaki felsőoktatásban szerzett szakképzettség (közlekedésmérnök vagy építőmérnök), munkakörre vonatkozó foglalkozás-egészségügyi alkalmassági vizsgálat.

A pályázat részeként benyújtandó iratok, igazolások: részletes szakmai önéletrajz, motivációs levél, iskolai végzettséget, szakképzettséget igazoló okiratok másolata, három hónapnál nem régebbi hatósági erkölcsi bizonyítvány vagy igazolás az igénylésről, illetve nyilatkozatok. A pályázati kiírással kapcsolatosan további információt Balázsné Donáth Aranka nyújt a 872-9316-os telefonszámon.

Címkék

Kapcsolódó Cikkek

  • Meghalt a híres filmrendező

    Hetvenhat éves korában meghalt Alan Parker angol filmrendező, forgatókönyvíró és producer, nevéhez olyan filmek fűződnek…

  • Húsban a jövő

    Húsban a jövő

    Minden adott ahhoz, hogy Kaposvár a térség fővárosává váljon, hangzott el a Kométa és a kormány között megszületett stratégiai együttműködési megállapodás aláírásakor.