EUR: 345,90 Ft
CHF: 320,36 Ft
2020. augusztus 07., péntek
Ibolya

Külföld

Magyar győzelem a Kárpát-medencei Egyetemek Kupáján

A Budapesti Műszaki Egyetem csapata nyerte a Budapesten rendezett Kárpát-medencei Egyetemek Kupája (KEK) labdarúgótornát.

Az Eötvös Loránd Tudományegyetem és a Budapesti Egyetemi Atlétikai Club közös szervezésében megvalósult futsaltornán idén öt ország 16 együttese vett részt. Az egyetemről már kiöregedett egykori résztvevők alkotta, ugyancsak 16 csapatos mezőny a KEK-kel párhuzamosan futó Alumni Kupán versenyzett, ebben a küzdelemben a csíkszeredai Imperial Wet diadalmaskodott – derül ki a szervezők vasárnapi közleményéből.

A Karácsfalvai Sztojka Sándor Görög Katolikus Líceum tanulói javára szervezett karitatív gyűjtés is eredményesen zárult, ugyanis a 32 pályára lépő csapat összesen több tucatnyi sportszert ajánlott fel erre a célra.

Kapcsolódó Cikkek

 • Európában a járvány második hullámára készülnek

  Európában a járvány második hullámára készülnek

  Különböző szigorításokkal a koronavírus-járvány második hullámára készülnek Európában, ahol továbbra is a legmagasabb a vírus okozta Covid-19-betegség halálos áldozatainak száma: a 708 ezerből 202 ezret a kontinensről jelentettek.

 • Túszokat ejtett egy férfi egy bankban

  Túszokat ejtett egy férfi egy bankban

  Órákig tartó tárgyalásokat követően megadta magát az a férfi, aki hat embert ejtett túszul egy Le Havre-i bankfiókban csütörtökön, Franciaország északnyugati részén – közölték szemtanúk és a rendőrségi szakszervezet szóvivője.

 • Görögország éjszakára lezárja határátkelőit

  Görögország éjszakára lezárja határátkelőit

  Görögország éjszakára lezárja határátkelőit a koronavírussal fertőzöttek számának újbóli megemelkedése miatt, csak a bulgáriai határon lévő átkelőhelyek maradnak nyitva – közölte csütörtökön a görög kormány.