2020. augusztus 05., szerda
Krisztina

Extra

Majka aggódik születendő kisfia életéért!

A Star Wars legújabb epizódját az Ébredő erő-t mutatták be a Cinema City Arénában.Bár csupán három hét van hátra kisfia születésének kiírt időpontjáig, a rapper nap mint nap azon aggódik, hogy párjának, Hajninak milyen kínokat kell átélnie azért, hogy kihordja második kisfiát. A nehéz terhesség, Dundika vérzékenysége és az ebből adódó rizikófaktorok miatt Majka babonából még semmit sem vásárolt a kicsinek.

Már az első gyermekük születése is nagyon megviselte Hajnit vérzékenysége és az emiatt fellépő vashiány miatt. Dundika szinte egész terhessége alatt rosszullétekkel küszködött. Akkor a sok viszontagság miatt még úgy gondolták, a most négy és fél éves Marián egyke marad. Tavaly azonban mégis úgy döntöttek, bővülhet a család. A kicsi kevesebb mint egy hónap múlva érkezik, ám Majka szerint még csak most jön a neheze.


− Hajni azon kevesek közé tartozik, akiknek a várandósság tényleg terhesség. Sok nő áldásként fogja fel, ő azonban ilyenkor egy másik világban él. Az első három hónapot senkinek nem kívánnám… Míg a környezetünkben a boldog kismamák hamar túlestek az első néhány hét kellemetlenségein, Hajni kilenc hónapon keresztül pokolian érzi magát. Az 5−6. hónap volt „mérsékelten rossz”, a többi viszont leírhatatlan. Már sem ülni, sem állni nem kényelmes, és még most is hányingere van. A vashiány folyamatos álmosságot okoz, gyógyszert pedig nem adhatunk neki. Ha bármi baj van, azonnal infúziós kezelést kell kapnia. A mindennapi teendők is hihetetlenül nagy erőfeszítésébe kerülnek, ami egy kisgyerek mellett bizony nem egyszerű. Én sajnos keveset tudok otthon lenni, de állandó kapcsolatban vagyunk, hogy ha bármi baj van, azonnal tudjak rohanni hozzá − mesélte kétségbeesetten Majka.

majka_dundika_fbA lakást már felújították és átrendezték a baba érkezésére, hiszen azt szeretnék, ha mindkét gyereknek külön kis kuckója lenne. Az igencsak költséges átalakítások mellett az ember azt gondolná, további súlyos összegeket költenek babaholmikra is, ám Majka még semmit sem vett a picinek.


− Ez nálam babona. Addig, amíg nincs itt velünk, nem veszek semmit a születendő kisfiamnak. Még mindig nem nyugodtunk meg, sajnos bármi lehet bármikor, addig nem is akarom beleélni magam. Kártyás csávó vagyok, ez az úgynevezett prikézsia helyzet, ami szerencsétlenséget jelent, és nem akarom bevonzani. Persze lélekben már készülök arra, hogy újra babázzunk. Sokat tanultam az első fiam születése óta, például hogy ne féltsük majd túl a babát, mint anno Mariánt. Kabaré volt, amit akkor műveltünk Hajnival. Ha volt rajta egy pötty, már összeomlottunk és rohantunk dokihoz. Felháborítóan hülyék voltunk hozzá, de azóta sokat fejlődtünk − viccelődött.majka_dundika2

Lassíts, Majka! 

A kicsi érkezése és számos elfoglaltsága igen sok terhet ró az énekes-műsorvezetőre, mivel futó feladatai mellett hamarosan a TV2 A Nagy Duett című műsorának is házigazdája lesz Liptai Claudiával. A rengeteg munka viszont megbosszulhatja magát: két héttel ezelőtt edzés közben lett rosszul a szívbeteg Majka. Barátai attól féltik, hogy túlhajtja magát, és többen is arra kérték, lassítson egy kicsit.

Kapcsolódó Cikkek