EUR: 308,70 Ft
CHF: 267,81 Ft
2017. szeptember 20., szerda
Friderika

Extra

Meggyalázzák a legsikeresebb európai filmet az amerikaiak

, Image: 261868258, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia, Alamy
Az Oscar-várományos filmek forgalmazójaként ismert Weinstein Company bejelentette, hogy újraforgatná az Életrevalók című francia filmet és már tegnap nyilvánosságra is hozták, hogy kik lépnének a két francia sztár, Omar Sy és Francois Cluzet mára kultikussá vált szerepeibe az amerikai változtatba. A tolószékbe kényszerült milliomos karakterére a Totál szívás Oscar-jelölt sztárját, Bryan Cranston-t kérték fel, aki még jó választás is lehet a szerepre, univerzális alkatának köszönhetően. A probléma a segédjét és az ápolóját alakító Kevin Hart-tal van a rajongóknak, ugyanis Hart eddig leginkább az altesti humoráról volt híres és olyan filmekkel “szórakoztatta” a moziba járókat, mint a Pofázunk és végünk, Keményítőtúra vagy a Bérhaverok. Az említett filmek kasszikerek voltak ugyan, de ettől függetlenül is  úgy gondolják, hogy nincsenek meg a megfelelő színészi képességei ehhez a kinövésű sztárnak.

A legjobb külföldi film Golden Globe-jára jelölt alkotás világszer 416 millió dollárt gyűjtött, hetekig vezette a nézettségi listákat és Franciaországban is minden bevételi rekordot megdöntött bemutatásának évében a 166 millió dolláros bevételével.

Kapcsolódó Cikkek

  • Hajas László, Wossala Rozina és Mary PopKids Sanyi életet cserélt – VIDEÓ!

    Hajas László, Wossala Rozina és Mary PopKids Sanyi életet cserélt – VIDEÓ!

    Te mikor próbáltál ki utoljára valami újat? Akkor fedezheted fel a világot igazán, ha mersz változtatni, hiszen az izgalmas dolgok a komfortzónádon kívül történnek. A Schweppes ennek bizonyítására három ismert személyiséget dobott a mélyvízbe: Hajas Lászlót, Wossala Rozinát és a Mary PopKids frontemberét, Bártfalvi Sándort, akik egy napra szerepet cseréltek.

  • Erotikus képekkel zsarolhatják Majkát

    Erotikus képekkel zsarolhatják Majkát

    Nagy bajban van az, aki feltörte Majka és Dundika régi telefonját, Sztárban sztár zsűritagja keményen beolvasott neki és ha visszaél a képekkel, akkor akár két évet is kaphat.