EUR: 345,81 Ft
CHF: 321,72 Ft
2020. augusztus 08., szombat
László

Egyéb XIV.kerület

Mégis megújul a Csertő park?

Már fa- és parkkataszter is készült, valamint talajmintát is vettek a szakemberek. Az önkormányzat ismét elővette a Csertő park ügyét, és nemrég közösségi parktervezést tartottak. A lakossági fórumon szó esett a parkolásról, a fák állapotáról, a játszóterekről és a kutyafuttatókról is. A park lehetséges arculatát bemutató képeslapok közül is választhattak a résztvevők és ezeken keresztül üzenhettek a tervezőknek, valamint kis kártyákat helyezhettek el a park térképén, ezzel jelezve, hová szeretnének padokat, játszóteret, kutyafuttatót vagy éppen sportpályát.

A zuglói önkormányzat tavaly novemberben bízott meg egy céget azzal, hogy készítsenek tervet a Csertő park zöldfelületeinek megújításáról, miután tavaly májusban éles szópárbaj alakult ki a korábbi és a jelenlegi polgármester között. Papcsák Ferenc azt rótta fel ugyanis Karácsony Gergelynek, hogy a felelőtlen gazdálkodás miatt működőképessége határára került a zuglói önkormányzat, ezért leállnak a fejlesztések, köztük a Csertő park megújítása is.


Címkék

Kapcsolódó Cikkek

  • Meghalt a híres filmrendező

    Hetvenhat éves korában meghalt Alan Parker angol filmrendező, forgatókönyvíró és producer, nevéhez olyan filmek fűződnek…

  • Húsban a jövő

    Húsban a jövő

    Minden adott ahhoz, hogy Kaposvár a térség fővárosává váljon, hangzott el a Kométa és a kormány között megszületett stratégiai együttműködési megállapodás aláírásakor.